Online programma voor moeders die het beste uit zichzelf willen halen!

Want, hoe krijg je nou de juiste balans tussen werk, gezin en jezelf?
En hoe haal je nou het beste uit jezelf zonder overspannen te raken?

Over het algemeen lijk je het best goed voor elkaar te hebben. Voor de buitenwereld misschien zelfs wel perfect. En toch ervaar je een spagaat en het gevoel dat je overal net tekort schiet. Hoe hard je je best ook doet, het voelt als nooit goed genoeg.

Je wilt die leuke, geduldige moeder en energieke vrouw zijn.
Maar…Hoe verdeel je nou je tijd, aandacht en energie over werk, gezin én jezelf?

Jouw wens 

Je droomt van meer rust en werk/gezin balans met voldoende ruimte voor jezelf. Waarbij je minder waarde hecht aan wat anderen vinden. En waarbij je vertrouwt op jezelf, je gevoel en jouw keuzes. Je kunt gemakkelijk loslaten daar waar je geen invloed op hebt en voelt je ontspannen. Je geniet van je gezin en bent trots op jezelf. Je hebt het maar mooi voor elkaar allemaal!  

JA?

Dan is dit programma t geheim van een Urban Mom wat jou gaat helpen.
Jouw resultaat na dit programma:

  • Je hebt een gezonde werk/gezin balans met volop energie, aandacht, rust én tijd voor jezelf, je gezin, familie en vrienden.
  • Je hebt vertrouwen in je persoonlijke kwaliteiten en keuzes en volgt je intuïtie.
  • Je ervaart balans tussen je hoofd en je hart en je werk/privé.
  • Je gaat voor je persoonlijke doelen en hebt oog voor je gezondheid en de behoeften van de mensen om je heen zonder dat het ten koste van jezelf gaat of je kind(eren).

Na deze training sta je steviger in je schoenen, voel jij je minder snel schuldig, geniet je meer. Je bent trots op jezelf. Dit bedoelen ze met ‘in je kracht staan’!

“Het is een mooie training voor moeders die moeite hebben om in balans te blijven door alle rollen en dromen die ze willen vervullen. De training zorgt voor bewustwording en doet je beseffen dat je die rollen ook op een andere manier kunt invullen dan je op dit moment doet.
Anne

“We willen zoveel tegelijk en moeten zoveel van onszelf en onze omgeving. Volgens mij is dat iets waar veel moeders in deze tijd mee worstelen. Dit programma geeft je handvatten/ inzicht om beter in balans te blijven en als moeder meer tijd voor jezelf te krijgen.”
Suzanne

Speciale zomer editie 2020. Meedoen kan tot:

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Hoe werkt dit zomerprogramma?

Het programma is zo ingestoken dat je het perfect kan volgen in de grote zomervakantie. Resultaat? Uitgerust en opgeladen aan de start van het nieuwe schooljaar staan!

Na aanmelding neem ik direct persoonlijk contact met je op en plannen we onze eerste coachafspraak in. Per mail ontvang je jouw persoonlijke inlogcode voor deelname aan het programma. De eerste module is direct toegankelijk. 

Elke week staat er een nieuwe module voor je klaar, die bestaat uit downloadbare audio’s, video’s, een pdf werkboek en aanvullende bonusmaterialen. Tussendoor ontvang je extra tips, inspirerende quotes en persoonlijke verhalen die je stimuleren om het echt anders te gaan doen en om het makkelijk en leuk voor je te maken.

Je hebt onbeperkt en onbepaalde tijd toegang tot de modules. Kom je er een week niet aan toe, geen probleem. Want je kan het volledig in je eigen tempo volgen.

 

werk en gezin balans voor moeders
coach vrouw

Wie ben ik om jou te helpen?

Mijn naam is Nina James en ik ben moeder van drie kleine kinderen.
Veel moeders stoppen hun carrière tijdelijk in de vriezer of cijferen hun eigen wensen, behoeften of doelen weg totdat de kind(eren) wat ouder zijn. Prima keuze. Tenzij je op mij lijkt én ook voor je persoonlijke ontwikkeling en ambitie wil blijven gaan.
Ik heb altijd al het gevoel gehad dat er een grotere kracht in mij zit en dat ik tot veel meer in staat ben. En die kracht wil ik zo graag bij jou ook naar boven halen!

werk/gezin balans

Na de komst van mijn eerste dochter wilde ik niet rustiger aandoen. Ik wilde niet dat wat ik had opgebouwd ‘on hold’ zetten,- maar ik wilde ook niet mijn ambitie voortzetten ten koste van mijn gezin óf mijn eigen gezondheid en burn-out raken. Om mij heen zie ik nog steeds veel vrouwen de verkeerde keuzes maken. Verkeerd omdat ze niet bij hen passen. Omdat ze gebaseerd zijn op wat ze denken dat ze zouden moeten doen, of wat anderen van ze verwachten. Zonde en niet nodig. De hoogste tijd om dat te veranderen en te werken naar een goede werk/gezin balans.

Stel je voor dat je …

Niet langer het gevoel hebt dat je overal net tekort schiet…

Meer balans, rust en ontspanning hebt in je (gezins)leven…

Keuzes maakt vanuit vertrouwen en overzicht…

Niets aantrekt van wat anderen vinden? Of van je verwachten…

Meer tijd en aandacht hebt voor jezelf…

Supertrots bent op jezelf…

Urban Mom

Waarom is ‘t geheim van een Urban Mom anders dan andere werk/gezin balans programma’s? 

Veel werk/gezin balansprogramma’s zijn volledig online. Hierdoor heb je wel de kennis en handvatten, maar mis je de implementatie of discipline voor het volhouden van nieuwe patronen. Daarnaast moet je het nog steeds helemaal zelf doen.
Programma’s focussen vaak óf op inzicht óf op actie met een beloofd snel resultaat (lees korte termijn fix).
Dit traject biedt beiden: persoonlijke 1 op 1 coaching én ondersteunende modules. Inzicht én actie. Zelf doen én begeleiding. Praktische handvatten én persoonlijke ontwikkeling (en mindfulness).

 Wat krijg je niet?
– Geen deelname aan een besloten facebookgroep.
– Geen korte termijn fix.
– Geen verborgen kosten.
– Geen beperkte 3 maanden ondersteuning.
– Geen picture perfect insta of facebook challenge.
– Geen wachttijd tot inschrijving.
– Geen 100% online.
– Geen boekwerk met suffe uitleg.

Wat krijg je wel?
+ Persoonlijke coaching voorafgaand en afsluitend.
+ Acht lekkere modules.
+ Online feedback op jouw modules.
+ Onbeperkt toegang en wekelijks nieuwe modules.
+ Toegang tot uitgebreid bonusmateriaal.
+ Entert(r)aining wat het leuk maakt om te gaan doen

Urban Mom

“Dankzij dit programma plan ik meer me-time momenten in. Ook het avond ritueel pak ik nu anders aan! Deze training heeft mij, en mijn gezin, in één woord RUST gebracht. Nina, onwijs bedankt voor je advies en fijne energie! Ik ben je zeer dankbaar.”
Lora

“Vlak voor de zomer ben ik met het online traject gestart. En dat is heel goed bevallen. Het is echt van toegevoegde waarde om contact te hebben met Nina, maar ook met andere vrouwen in dezelfde situatie. Nina weet altijd de rake vragen te stellen. Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben. Mijn leven ziet er nu al een stuk evenwichtiger uit en ik heb meer energie.”
Marijke

“De training heeft mij opgeleverd dat ik inzicht heb gekregen in wat mijn kernwaarden zijn en hoe hier naar te leven. Een andere manier van denken en communiceren. Door kleine aanpassingen door te voeren in mijn dagelijkse leven heb ik patronen kunnen doorbreken die mij in vele opzichten helpen een leukere moeder/ vrouw en vriendin te zijn. Ik merk echt dat ik me veel bewuster van zaken ben en daardoor beter kan relativeren in bepaalde situaties.”
Mireille

Ja, ik wil graag meer rust en balans

“Deze training is echt een aanrader! Vooral voor jonge moeders met kinderen in een hectisch leven van werken/ moeder zijn/ sociaal leven hebben en oh ja aandacht voor jezelf. Soms is het gewoon fijn om weer even te kijken waar je staat en of je wel op de juiste weg zit. En als je op deze juiste weg zit, hoe je hier het meeste uit kunt halen voor jezelf.”
Maartje

“Ik vind je een hele prettige en professionele coach. Je stelt mensen echt op hun gemak door ze te laten voelen dat je mag zijn wie je bent en dat je het goed doet wat je doet. Middels jouw uitstraling en manier van coachen weet je mensen weer de juiste richting op te duwen. De persoonlijke aandacht die je geeft terwijl je toch in een groep zit vind ik ook bijzonder prettig. Dit maakt jou echt uniek. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegen gekomen.”
Felice

“Dit programma heeft mij bewust gemaakt waar mijn energiegevers in zitten die mij helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Je krijgt handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden. Ik zou wensen dat veel meer moeder de handvatten kunnen leren en niet meer worstelen maar meer genieten!”
Laura

LET OP! DIT WERK/GEZIN BALANS TRAJECT VOOR MOEDERS IS NIET VOOR IEDEREEN

Verandering komt niet vanzelf. Alleen het lezen en maken van de modules maakt nog niet dat je anders in je schoenen staat en meer balans hebt in je leven. Het gaat erom wat je ermee doet en wat je ermee blijft doen. Dat je keuzes maakt, kleine en grote, elke dag opnieuw.

Ben je bereid om te investeren in jezelf, in je persoonlijke ontwikkeling, in eigen tijd en in jouw geluk, dan zul je supersnel resultaat ervaren, waar niet alleen jij van profiteert, ook je gezin en de mensen om je heen!

Garantie
Dit coachprogramma heeft al veel moeders meer rust en een betere werk/gezin balans opgeleverd en ik ben overtuigd dat het jou ook kan helpen. Ik weet dat als je besluit ervoor te gaan en dat wanneer jij tijd, focus en aandacht geeft aan dit traject je heel snel verandering zal merken. Maar… ben jij onverhoopt niet tevreden, dan mag je binnen twee weken annuleren en krijg je jouw investering retour.

Veel gestelde vragen

Wat levert dit programma me precies op

Dit traject gaat je meer rust in je leven brengen. Rust omdat je makkelijker de juiste keuzes maakt, rust omdat je beter weet wie jij bent en wat je nodig hebt en rust omdat je meer ‘in control’ bent, zonder dat je leven perfect hoeft te zijn.

Door tijd te investeren in dit traject, zul je meer tijd overhouden voor leuke dingen. Dingen die je leven het waard maken. Tijd waar je van kan genieten.Niet meer het gevoel van tekort en haasten omdat jij vanaf nu weet welke ballen wel en welke ballen niet. 

 

Ik vind het spannend zoveel geld aan mijzelf uit te geven. Heb je hier tips voor?

Natuurlijk is het spannend, dat mag toch ook? Maar bedenk je dat deze investering niet alleen voor jou of over jou gaat,  maar dat je hiermee ook investeert in je gezin, de rust thuis en een stabiel gezinsleven.
Deze vragen kunnen je helpen:
1. Wat kost het?
2. Wat levert het op korte termijn op?
3. Wat levert het op lange termijn op?
4. Wat kost het mij en mijn gezin als ik doorga zoals ik nu bezig ben?

 

Hoeveel tijd kost dit mij?

Hoeveel tijd je nodig hebt voor dit programma- dat verschilt per persoon. Hoeveel tijd wilt je er aan besteden?
Ervaar je nu juist een tekort aan tijd voor alles wat je wilt doen, dan is dit programma JUIST iets voor jou. Omdat je keuzes leert te maken, je leert je tijdverslinders te vernietigen en ik geef je handvatten hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd. Dus door nu tijd te investeren in jezelf, levert het je meer tijd op.

Timemanagement is zelfmanagement 😉 Leer jezelf te managen en je wordt efficiënter en effectiever waardoor je meer energie en tijd overhoudt!

De oefeningen en video’s bekijken en hiermee aan de slag gaan neemt een gemiddelde tijdsinvestering met zich mee van circa 1 uur per week. Dus denk aan een avond per week en hier en daar wat denk en voel tijd. Je kan het helemaal zelf indelen.

Kan ik meer aanvullende coaching krijgen?

Soms merk je dat bepaalde patronen, overtuigingen, onzekerheden etc.. je meer moeite kosten om te veranderen en dan kan het fijn zijn om extra ondersteuning te krijgen. Speciaal voor die vrouwen is er aanvullende coaching mogelijk.

Wil jij tussentijds meer coachsessies? Neem dan contact met mij op.

Hoe lang kan ik erover doen?

Je kunt zolang over de modules doen als je wilt. Maar weet dat patronen niet vanzelf veranderen. Het leven wordt niet lichter, makkelijker of rustiger als jij dat ook niet wordt. -Tenzij jij er iets aan doet. Dus raad ik je aan er een vaste tijd voor te reserveren per week zodat je iedere week kleine stappen voor jezelf kunt zetten.
Maar goed, hoe lang- dat mag je zelf bepalen. Je hebt alle tijd om in te loggen en hebt daarmee toegang tot alle modules en gratis extra’s.

Ik ga op vakantie. Kan ik het 'on hold' zetten?

On hold zetten is niet nodig. Je kunt namelijk de modules ook vanaf je vakantie volgen. Maar als je ervoor kiest om dat lekker niet te doen is het traject zo gemaakt dat je alle tijd hebt. Zelfs als je om welke reden dan ook er even geen tijd voor kunt of wilt maken. 

Alles nog even op een rijtje

tijd tekort

Zomer editie coachprogramma met 1 op 1 begeleiding en e-coaching voor moeders die meer in hun kracht willen staan met een goede werk/gezin balans.

Het traject is inclusief coaching, acht online modules, audio-opdrachten, video’s en entertaining begeleidende mailtjes die ervoor zorgen dat je alles eruit haalt wat er in zit!
Je logt in op een online omgeving en hebt onbeperkt toegang tot de modules en extra’s.

Na aanmelding kun je direct starten en plannen we gelijk onze eerste afspraak in.

Let op! Dit kan maar tot 1 juli, dan gaat dit aanbod van mijn site 

Aanmelden kan tot

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Wil je liever een ‘offline’ coachtraject? 

 

Lees meer…

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!