WIE IK BEN…

Mijn naam is Nina James. Ooit was ik altijd druk en nu lummel ik graag om tot rust te komen.
Ik ben 36 jaar, moeder van 3 kinderen en een werkende Urban Mom.
Ik laat geregeld een bal vallen en geniet van het hectische (gezins)leven in de stad.

Met mijn vriend Niels en onze drie kinderen van 7, 4 en 2 woon ik sinds mijn studententijd in Amsterdam.

Urban Mom
Nina James

Apenvroedvrouw in Afrika òf secretaresse met een bureau met laatje eronder..

Dat is wat ik vroeger wilde worden, èn moeder…Nou is toch redelijk uitgekomen!
Ik hou van gekke dingen, van anders zijn en anders doen. Van flexibel zijn, van sporten en borrelen. Van knuffelen met mijn drie apies en van buiten mijn comfort zone gaan.
Van hakken en van sneakers maar ook van lachen en huilen.

Dat maakt het leven zo mooi. Het gaat er niet om altijd en alleen maar gelukkig te zijn, dat kan ook niet. Maar het is wel superfijn als je om kan gaan met de dingen in het leven als het even niet zo lekker gaat…

Urban Mom

Ik vind het superbelangrijk dat vrouwen gaan staan voor wie ze zijn.

Wij kunnen bevallen, wij kunnen verzorgen, wij kunnen onszelf aan de kant zetten voor een ander, we kunnen bergen verzetten en lang doorgaan… maar dit mag nooit ten koste gaan van jezelf…

Ik wil jou inspireren om jezelf en jouw waarden op de eerste plek te zetten en van daaruit keuzes te maken die goed zijn voor jou èn voor je gezin. Wat wil jij doorgeven aan je kinderen?

Urban Mom
Ik ben er van overtuigd dat vrouwen de meest krachtige leiders zijn ter wereld.

Vooral wij, onze kracht, ons harde werken, onze liefde en onze keuzes zijn van invloed op de generatie(s) na ons.
Wij geven door aan onze kinderen waar wij voor staan. Onze waarden van respect voor elkaar, veiligheid, eerlijkheid en zorgzaamheid zijn leidend voor hen.

Wanneer wij de energie,- en geldstroom op de wereld beïnvloeden wordt er niet meer geïnvesteerd in ego’s, wapens, drugs en onveiligheid maar in een betere wereld, voor iedereen!

En die wereld begint bij je zelf. Als jij geen aandacht hebt voor de kleine dingen en jezelf niet belangrijk maakt, zullen ze ook nooit groter worden.

Urban Mom

Na de geboorte van mijn dochter had ik het gevoel mijzelf kwijt te zijn.

Ik werkte veel, ik werkte hard, ik was onzeker of ik het allemaal wel goed deed en maakte lange dagen. Ik ging steeds harder werken en deed zo mijn best. Ik voelde me voortdurend gejaagd, gestrest en onrustig, kreeg geen energie meer van wat ik deed en hoe ik dat deed en had een steeds korter lontje als ik thuis kwam.

Ik nam weinig tijd voor mijzelf en de tijd die ik met mijn dochter had kon ik maar moeilijk van genieten omdat mijn hoofd altijd op ‘aan’ stond.

Ik was vooral bezig met wat er allemaal niet goed was en wat ik nodig had, maar er kwam niets uit mijn handen. Ik wist het allemaal wel, maar had geen overzicht waar te beginnen.

Moest ik dan mijn baan opzeggen of minder gaan werken? Maar ik vind werk juist leuk, hoewel ik dat nu totaal niet uitstraalde en doorgaf aan mijn kind. Ik voelde dat het zo niet langer door kon gaan. Het zou niet vanzelf veranderen, ik zou niet vanzelf veranderen. Maar wat wil ik dan? Wat vind ik dan leuk? Waar word ik gelukkig van? Hoe kom ik tot rust en ontspanning? Hoe zet ik mezelf, mijn kritische stem en mijn moetjes op ‘uit’? Hoe kan ik de controle dat alles perfect moet loslaten en meer plezier ervaren in wat ik doe.?

ARGHHH, IK WIL GEWOON WEER GENIETEN EN PLEZIER HEBBEN!!

Ik wil dat mijn kinderen trots op mij zijn. Ik wil dat ik trots ben op mij! Op wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe!

Van veiligheid en nooit goed genoeg naar rust, plezier en tevredenheid.

Ik heb veel verschillende opleidingen en coachtrajecten gevolgd om goed te worden in wat ik nu doe. Maar de grootste lessen heb ik geleerd door te doen, met vallen en opstaan, door te leven en lef te hebben.

Ik heb geleerd om perfectionisme en controle los te laten en regie te behouden. Mijn kwetsbaarheden en onzekerheden om te zetten in kracht en zelfvertrouwen, leven naar rule number 6 en het maken van lastige keuzes op die momenten dat het er toe doet.

Ik ben altijd al mijn eigen weg gegaan en heb het lef om dingen anders te doen dan anderen. Ik ben het bewijs dat ambitie en het hebben van een groot gezin samengaan.

Urban Mom

Ik ben Nina, moeder & ondernemer en help moeders om balans te creëren tussen werk, gezin en zichzelf.

Ik train en coach gelijkgestemden en doe dat vanuit een unieke mix van persoonlijke tips, praktische handvatten, opdrachten en inzichten. Hierdoor kan iedereen leren om:
• meer rust en overzicht in je hoofd en agenda te krijgen,
• een fijne balans tussen je werk en gezin te hebben,
• meer tijd en aandacht te geven aan dat wat jij belangrijk vindt.

Ik geloof dat persoonlijke ambitie ontspannen en succesvol naast je gezin kan lopen.

Want waarom straks pas ontspannen als je nu al meer kan genieten van het leven! 

Wat anderen zeggen over mij

Jessica

“jij kan mensen goed op hun gemak stellen: je stelt je open en gelijkwaardig op en daardoor maak je makkelijk contact met je.
Je komt duidelijk over als iemand die je wil helpen ipv de ‘therapeut die het wel even zal vertellen’.

Leanne

“Nina, jij bent de rust die anderen zoeken, het luisterend oor waar ze naar verlangen. Dat je jezelf op een geestige manier kwetsbaar presenteert waardoor het eerste ijs voor de ander al gebroken is vind ik heel bijzonder. Bij jou is het glas eigenlijk altijd halfvol. Je stelt mensen heel snel op hun gemak en iedereen voelt zich snel thuis. Juist omdat niet alles perfect is, durf ik mezelf te laten zien bij jou.”

Stephanie

“Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk).”
Urban Mom

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!