WIE IK BEN…

Ik ben Nina. 39 jaar jong, moeder van 3 kinderen en een werkende Urban Mom.
Met mijn vriend Niels (soon to be husband na 20 jaar verkering) en onze drie kinderen van 10, 7 en 5 woon ik sinds mijn studententijd in Amsterdam. Eerst 3-hoog achter, nu in een eerlijk ruim en zonnig huis aan de Sloterplas.

Vrouwen zijn bijzonder, jij bent bijzonder! 

Ooit was ik een drukke en resultaatgerichte regiomanager die constant moe was, in haar hoofd zat en langzaam haar sprankelende zelf verloor.

Ik liet zelfs de klok bepalen of ik nog wilde seksen (want hè slaap is belangrijk) en liet mijn eigenwaarde afhangen van werkresultaten. Ik kan je vertellen zo werkt het niet, en zo gaat het ook nooit werken!

Ik vond mezelf opnieuw uit en definieerde hoe ik wil zijn:
Levenslustig, energiek, sexy vrouw en een ambitieuze liefdevolle moeder van 3 kinderen. 🔥

Ik heb een bijzondere kijk ontwikkeld op hoe je als moeder ruimte voor jezelf maakt, niet ten koste van anderen, maar juist om anderen én jezelf het beste te kunnen geven. 🌈

Maar wat de meeste niet van mij weten is dat ik verzot ben op feministische docu’s, huil bij Vaiana en Frozen, stiekem Jersey Shore kijk 👀 en gefascineerd ben door de fasen van de maan en de invloed van je menstruatiecyclus op je energie.

Ik wil vrouwen die, net als ik, erin geloven dat we met zijn allen een enorm positieve impact hebben op de wereld op het gebied van: klimaat, gezondheid en financiële gelijkheid, empoweren om hun dromen waar te maken.

Ik ben dan zelf ook vastberaden om de krachtigste, liefste en vrouwelijkste versie van mezelf te zijn zodat ik de beste moeder voor mijn kinderen ben, een inspiratie voor andere vrouwen en een motiverende coach.

Dit is wat mij gefocust houdt op mijn droom, mijn doelen, mijn toekomst! 💫

Urban Mom
Nina James

Apenvroedvrouw in Afrika òf secretaresse met een bureau met laatje eronder..

Dat is wat ik vroeger wilde worden, èn moeder…Nou is toch redelijk uitgekomen!
Ik hou van gekke dingen, van anders zijn en anders doen. Van flexibel zijn, van sporten en borrelen. Van knuffelen met mijn drie apies en van buiten mijn comfort zone gaan.
Van hakken en van sneakers maar ook van lachen en huilen.

Dat maakt het leven zo mooi. Het gaat er niet om altijd en alleen maar gelukkig te zijn, dat kan ook niet. Maar het is wel superfijn als je om kan gaan met de dingen in het leven als het even niet zo lekker gaat…

Urban Mom

Ik ben er van overtuigd dat vrouwen de meest krachtige leiders zijn ter wereld.

Vooral wij, onze kracht, ons harde werken, onze liefde en onze keuzes zijn van invloed op de generatie(s) na ons.
Wij geven door aan onze kinderen waar wij voor staan. Onze waarden van respect voor elkaar, veiligheid, eerlijkheid en zorgzaamheid zijn leidend voor hen.

Wanneer wij de energie,- en geldstroom op de wereld beïnvloeden wordt er niet meer geïnvesteerd in ego’s, wapens, drugs en onveiligheid maar in een betere wereld, voor iedereen!

En die wereld begint bij je zelf. Als jij geen aandacht hebt voor de kleine dingen en jezelf niet belangrijk maakt, zullen ze ook nooit groter worden.

Urban Mom

Na de geboorte van mijn dochter had ik het gevoel mijzelf kwijt te zijn.

Ik werkte veel, ik werkte hard, ik was onzeker of ik het allemaal wel goed deed en maakte lange dagen. Ik ging steeds harder werken en deed zo mijn best. Ik voelde me voortdurend gejaagd, gestrest en onrustig, kreeg geen energie meer van wat ik deed en hoe ik dat deed en had een steeds korter lontje als ik thuis kwam.

Ik nam weinig tijd voor mijzelf en de tijd die ik met mijn dochter had kon ik maar moeilijk van genieten omdat mijn hoofd altijd op ‘aan’ stond.

Ik was vooral bezig met wat er allemaal niet goed was en wat ik nodig had, maar er kwam niets uit mijn handen. Ik wist het allemaal wel, maar had geen overzicht waar te beginnen.

Moest ik dan mijn baan opzeggen of minder gaan werken? Maar ik vind werk juist leuk, hoewel ik dat nu totaal niet uitstraalde en doorgaf aan mijn kind. Ik voelde dat het zo niet langer door kon gaan. Het zou niet vanzelf veranderen, ik zou niet vanzelf veranderen. Maar wat wil ik dan? Wat vind ik dan leuk? Waar word ik gelukkig van? Hoe kom ik tot rust en ontspanning? Hoe zet ik mezelf, mijn kritische stem en mijn moetjes op ‘uit’? Hoe kan ik de controle dat alles perfect moet loslaten en meer plezier ervaren in wat ik doe?

ARGHHH, IK WIL GEWOON WEER GENIETEN EN PLEZIER HEBBEN!!

Ik wil dat mijn kinderen trots op mij zijn. Ik wil dat ik trots ben op mij! Op wie ik ben, wat ik doe en hoe ik dat doe!

Ik ben Nina, moeder & coach en begeleid je naar het creëren van balans tussen, werk(ambitie) gezin en jezelf, zodat je heerlijk in je vel zit. Je vrouwelijk voelt en doet waarvoor je hier bent!  

Ik werk alleen met gelijkgestemde vrouwen, die de wil hebben om het anders te gaan doen. Die een tikkeltje eigenwijs zijn, voelen dat ze tot meer in staat zijn dan ze nu doen en het lef hebben om zich open te stellen.

Ik geloof 100% dat het mogelijk is om je persoonlijke ambitie ontspannen en succesvol te combineren met liefdevol moederschap en een fijn en gezond gezinsleven.

Wat anderen zeggen over mij

Jessica

“jij kan mensen goed op hun gemak stellen: je stelt je open en gelijkwaardig op en daardoor maak je makkelijk contact met je.
Je komt duidelijk over als iemand die je wil helpen ipv de ‘therapeut die het wel even zal vertellen’.

Leanne

“Nina, jij bent de rust die anderen zoeken, het luisterend oor waar ze naar verlangen. Dat je jezelf op een geestige manier kwetsbaar presenteert waardoor het eerste ijs voor de ander al gebroken is vind ik heel bijzonder. Bij jou is het glas eigenlijk altijd halfvol. Je stelt mensen heel snel op hun gemak en iedereen voelt zich snel thuis. Juist omdat niet alles perfect is, durf ik mezelf te laten zien bij jou.”

Stephanie

“Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk).”

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!