Alweer 3 jaar geleden besloot ik in mezelf te investeren met een goed coachingstraject en dat was ook wel nodig in een gezin met twee kleine kinderen, een man met een pittige baan en mijn eigen professionele ontwikkeling. En nog steeds heb ik profijt van die keuze!

Nu ik ineens ‘thuiszit’ met mijn inmiddels drie kinderen, onder wie een baby die nog niet doorslaapt, moet ik alle zeilen bijzetten. Er wordt veel van me gevraagd, terwijl ik onmiddellijk word afgerekend op onoplettendheid, vermoeidheid of een chagrijnige reactie.

Door continu uit te zoomen en steeds te bedenken wat de meeste prioriteit heeft en wie wat nodig heeft, is de sfeer eigenlijk heel goed. Ik doe dingen op een rustiger tempo, maak bewuste keuzes en heb vrede met dingen die niet of niet helemaal goed gaan. Zo behoud ik grip. Zo ervaar ik balans in deze gekke situatie. Wat fijn dat Nina mij daar zo goed bij geholpen heeft!

Jessica, moeder van 3 kinderen

Zelfstandig redacteur

Nina van Urban Mom heeft mij letterlijk en figuurlijk dat extra duwtje in de rug gegeven om weer mijn eigen koers te varen. In een dynamisch leven met gezin en drukke baan zag ik mijn eigen prioriteiten niet meer scherp. Met een hoge drang naar perfectionisme en willen presteren op alle vlakken en bij iedereen verloor ik een stukje van mijzelf.
Door een coachingstraject in te gaan, leerde ik dat vaker ‘nee’ zeggen tegen een ander ‘ja’ betekende voor mezelf. 

Geluk kun je niet afdwingen, maar je kunt er wel bewust voor kiezen.
Deze ontwikkeling creëerde een stukje innerlijke rust en gelijk ook frisse energie om nieuwe kansen te pakken. Een nieuw huis, een nieuwe baan en een nieuwe kijk op mezelf. Dankbaar!

Paula

Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Ik vond het persoonlijk heel fijn dat Nina exact begreep in wat voor situatie ik mij bevond.
Door de coaching weet ik beter wie ik ben als persoon, als moeder, maar ook als professional. Regelmatig hield Nina mij een spiegel voor. Soms wat confronterend, maar vooral ook heel verhelderend. Na deze sessies ben ik een stuk bewuster geworden. Ik heb geleerd om meer rustmomenten te creëren voor mezelf. Nina is een warm persoon, heel toegankelijk en vertrouwd. Iemand die niet oordeelt en probeert om tot concrete opties te komen.

Merette Schuurman

Manager Operational Risk & Transformation, Deloitte

Nina is als coach down to earth, ze creëert ruimte om te delen, is eerlijk en luistert oprecht. Het resultaat tijdens en na de sessies was MEER RUST IN MIJN HOOFD en een hoop reflectie. Er zijn altijd zaken waar je mogelijk (onbewust) mee rondloopt. Het alleen al uitspreken, een frisse blik van iemand met een hoop ervaring of samen reflecteren, kan dan al enorm helpen.

Ik zou het iedereen aanraden, mét of zonder “coach-behoefte” 😊

Hinke

Deloitte

Nina laat je nadenken over uitdagingen en geeft waar nodig direct concrete adviezen en tips.
Het directe resultaat na de gesprekken was dat ik rust voelde en handvatten had gekregen om uitdagingen op het werk, thuis en privé aan te kunnen. Ik kan iedere moeder adviseren om bij Nina op gesprek te gaan. 

Ik heb Nina als warme, vriendelijk, expert in haar vakgebied, motiverend en rustig ervaren.  Ze is een persoonlijke coach en ondanks dat ik de gesprekken via skype deed, had ik toch het gevoel dat ik bij haar op de bank zat.

Virginia Hop-Kok

EMEA Operations Manager, Deloitte

Ik was op zoek naar balans tussen gezin, werk en tijd voor mijzelf in mijn nieuwe rol als moeder. Nina heeft mij inzicht gegeven in wat de krachten zijn van mijn gezinssituatie en punten aangegeven waar ik persoonlijk op kan letten. Ook gaf ze goede tips om rust te creëren in het organiseren van mijn werk om met een opgeruimd hoofd de dag op tijd af te sluiten.

Praat met Nina 😊 – Ze is een heel erg warm, betrokken en open persoon. Echt een hele fijne gesprekspartner. 

Raquel

Consultant – Human Capital , Deloitte

Ik heb onwijs veel gehad aan het deelnemen van het traject ‘Het geheim van een Urban Mom’ en de coachsessies. Nogmaals heel veel dank!

Anoniem

Je kan goed merken dat Nina veel ervaring heeft met dit onderwerp en dat ze daarom ook heel praktisch en nuttig advies kan geven. Direct na een gesprek had ik weer nieuwe energie om mijn problemen/uitdagingen aan te pakken. Ik heb tijdens de gesprekken hele concrete handvatten gekregen die ik direct in de praktijk kon toepassen. Het balans model dat we tijdens de laatste sessie besproken hebben ga ik ook op de langere termijn gebruiken tijdens momenten van reflectie.

Nina is een positief persoon die goed kan luisteren en je het gevoel geeft dat je gevoelens/uitdagingen eigenlijk heel normaal zijn. Dit zorgde ervoor dat ik me weer zelfverzekerder voelde en positieve energie kreeg om verbeteringen aan te brengen in mijn nieuwe leven als moeder.

Tanja

Consulting

Vlak voor de zomer ben ik gestart met het online programma ‘Het geheim van een Urban Mom’. En dat is heel goed bevallen. Het is echt een toegevoegde waarde om contact te hebben met Nina, maar ook met andere vrouwen in dezelfde situatie. Nina weet altijd de rake vragen te stellen. Zo haal ik nog weer meer uit het traject. 

Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben. Mijn leven ziet er nu al een stuk evenwichtiger uit. Ik heb meer energie!

Anoniem, moeder van 3 kinderen

Ik ben een coachtraject aangegaan met Nina omdat ik een enorme angst had voor de bevalling van mijn tweede kindje. Ik kan niet anders zeggen dan dat Nina mij enorm geholpen heeft.
In een hele korte periode wist zij mijn gevoel van angst om te zetten in een gevoel van openheid. Open en ontvankelijk voor een nieuwe ervaring, die ik uiteindelijk met volle overgave – in het hier en nu – heb beleefd.
Ze schreef me een kaartje aan het einde van het traject, dat ik erbij heb gepakt toen mijn eerste weeën begonnen. Ze weet het zelf misschien niet eens – maar ze is ongelooflijk belangrijk voor mij geweest in dit proces.

Ik ben je eeuwig dankbaar en heb je al van harte aanbevolen bij velen. 

Geertje

Nina is oplossingsgericht, zoekt naar vooruitgang en blijft niet hangen in het (negatieve) verleden. Ik vind het fijn dat je aandacht hebt voor de combinatie ‘moeder zijn-werknemer zijn-jezelf zijn’. Het geeft (mij) vertrouwen dat je zelf ook in die fase zit, dat je deels spreekt vanuit ervaring en dat ik door jouw positionering ook het gevoel krijgt dat ik niet de enige bent.

Nina biedt een goed evenwicht tussen rationele en meer spirituele onderbouwing/oplossingen. En ze biedt een fijne formule van inhoud en theorie naast een open en toegankelijke persoonlijkheid. Het wordt nooit te zwaar en het is ook niet te luchtig om er niets aan te hebben. 

Anoniem, moeder van 2 kinderen

Redacteur

Nina jij bent de rust die ik zocht, het luisterende oor waar ik behoefte aan had. Je bent zacht, maar ook niet bang je mening te geven. Bij jou is het glas eigenlijk altijd halfvol. Je stelt mensen heel snel op hun gemak en iedereen voelt zich snel thuis. Juist omdat niet alles perfect is, durf ik altijd eerlijk te zijn bij jou.

Anoniem, moeder van 2 kinderen

Psycholoog

Nina kan goed luisteren, dingen helder maken voor de ander, humor en lichtheid geven. Je brengt warmte, rust en relativering en je bent heel goed in mensen op een liefdevolle manier te vertellen wat jij vindt.

Anoniem, moeder van 2 dochters

Teamcoach

Je hebt me bewust gemaakt van een aantal belangrijke punten, waar meteen aan gewerkt kon worden. Je prettige manier van overkomen, maakte dat er meteen een goede sfeer was waarin alles gezegd kon worden. Daarnaast was duidelijk merkbaar dat je over gedegen kennis beschikt en daar goed gebruik van weet te maken.

Astrid Reijmers, moeder van 2 kinderen

Kindercoach, De Novo Kindercoaching

Nina is een doortastende coach. Ze luistert met warme aandacht en wil graag vanuit een oprechtheid weten wat er precies bij je speelt. Dit zorgde ervoor dat ik helder kreeg waar het voor mij nou werkelijk om ging. Wat ik werkelijk voel, vind en wil. Ik heb bij Nina ook echt mezelf kunnen laten zien waardoor ik nieuwe inzichten heb opgedaan en mezelf beter heb leren kennen. Hierdoor heb ik ook concrete stappen kunnen zetten. Heel waardevol! 

Maaike Jongbloed, moeder van 1 dochter

Talentencoach, Jongbloedcoaching

Nina werkt met een SMART methode. Dus het is duidelijk waar we samen naartoe werken dat vond ik prettig werken.
Ze heeft mij geleerd om geduldig te zijn. Ik ben sneller tevreden met kleine stapjes in de goede richting. Ik heb geleerd om nee te zeggen en aan mijzelf te denken. Ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf en de toekomst. Ze is duidelijk en positief. Na elk gesprek met haar was er op mijn weg weer een lichtpunt waar ik naartoe wilde gaan.
Ik ben zeer tevreden over dit traject. Dankzij de coaching van Nina heb ik meer rust in mijn leven gekregen en heb ik een leuke baan gevonden.

Moeder van 2 kinderen

Redacteur

Mijn doel voor dit traject was beter opkomen voor mijzelf, thuis en op het werk. Maar vooral wilde ik weg van het constant draaien in mijn hoofd, het permanente gevoel van stress. Het traject heeft mij vooral veel duidelijkheid opgeleverd en de kracht om beter voor mijzelf op te komen. 
Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk). Het belangrijkste wat ik meeneem uit dit traject is weten dat ik hèt (werk, familie, omstandigheden) aan kan. 

Moeder van 2 kinderen

Contentmanager

Ik heb Nina als heel betrokken, enthousiast en (ervarings)deskunding ervaren. Ik raad de training ‘Het geheim van een Urban mom ‘ iedere moeder aan die tegen haar grenzen aanloopt. 

Moeder van 2 kinderen (2,5 en 5 jaar)

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij bewust gemaakt van wat echt belangrijk is voor mij en hoe ik dit ga realiseren. Er is veel in werking gezet! Nina is rustig en prettig als trainer en heeft veel kennis.

Roos, moeder van 3 kinderen

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij extra ondersteuning gegeven bij het in gang zetten en bewust worden van mijn gedrag. Een prettige en no-nonsens training om jezelf te leren kennen en een kickstart om met deze kennis je leven aangenamer te maken. Ik heb Nina als zeer oprecht ervaren. Je straalt rust en kalmte uit. Ik raad deze training aan als een goede en fijne manier om ‘bewust bekwaam’ te worden.

Inez, moeder van 2 kinderen

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij bewust gemaakt waar de energiegevers zitten die helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Je krijgt handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden.

Ik zou wensen dat veel meer moeder de handvatten kunnen leren en niet meer worstelen maar meer genieten!

Mireille, moeder van 3

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ was echt een mooi moment voor mij om te leren over mijzelf, mijn kwaliteiten, kernwaarden en waar ik naar toe wil in de toekomst. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat ik wil/ zoek. En de handvatten om dat ook daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Ik heb jou als heel lief, prettig en rustig ervaren en kundig in je coaching.

Saskia moeder van twee kinderen ( 3 en 1 jaar)

Verpleegkundige

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij inzicht gegeven in wat ik zelf wil en hoe ik keuzes kan maken en op kan komen voor mijzelf en mijn zoon. Ik raad iedereen de training aan, want soms, ook al weet je hoe het moet, verlies je de grip op alles wat er gebeurt.

Deze training gaf mij net dat zetje om in te zien wat er eigenlijk altijd al in zat, dank je wel.

Anoniem

Lieve Nina, dank je wel voor alle nieuwe inzichten tijdens de coaching, de mooie momenten in het park, meer staan in het NU, de gezelligheid en het vertrouwen in mijzelf.

Je bent een geweldige coach en persoon. Ik ga je missen en denk met veel blijdschap en dankbaarheid terug aan onze afspraken.

Anoniem

Urban Mom

Benieuwd naar wat Urban Mom naast coaching voor moeders nog meer te bieden heeft? 

perfectionisme

Ben jij een ambitieuze moeder en heb je behoefte aan een betere balans tussen, werk, gezin en jezelf? En wil jij leren hoe je je tijd, aandacht en energie goed tussen deze drie factoren kan verdelen? Kijk dan hier voor ‘t geheim van een Urban Mom.

Ben je op zoek naar praktische handvatten? Weet je niet waar te beginnen? Kun je wel een duwtje in de rug gebruiken of twijfel je of coaching iets voor je is? Tijdens een Balans Sessie help ik je met wat het eerste is dat je nu kan doen en geef ik je direct tips en trucs en een boost aan inspiratie voor een betere balans. 

 

Ben jij het type ‘schouders eronder en doorgaan’ maar heb je steeds vaker een gehaast, zenuwachtig of onrustige gevoel in je lijf en kom je moeilijk tot rust en ontspanning? Wil je leren hoe je je hoofd rustig kan krijgen en wat je kunt doen om meer energie te hebben en te genieten van je gezin? Lees meer…

 

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!