Wow Nina Wat ontzettend fijn onze mbitsessie. Het was precies wat ik nodig had waarvan mijn hoofd niet kon bedenken dat dit de oplossing was 😜 .

Ik vind het echt waanzinnig dat ik anderhalf uur nodig heb bij een psycholoog, om tot inzicht te komen, maar er vervolgen nog niets wordt opgelost/ verandert. En met één sessie bij jou kom ik niet alleen tot inzicht, maar ik zie ook het ware probleem en ga met gemak meteen door naar de oplossing waardoor ik daarna weer door kan! 

Ik voelde kramp richting mijn dochter en in de sessie kwamen we erachter dat zij in mijn bekken energie vertoefde en dat was niet de juiste plek voor haar om te zijn. En dat bleek het probleem. Vervolgens vroeg jij mij om haar naar mijn hart te brengen en daar kwam ik tot het mooie inzicht dat mijn man en mijn twee zonen daar al waren. Het voelde heel fijn en heel logisch dat zij daar nu eindelijk ook was.

Zo bijzonder om te merken en vooral ook de dagen erna. Want door deze (energetische) verandering kon ik met veel zachtere ogen en vanuit onvoorwaardelijke liefde naar mijn dochter kijken. Eindelijk na 11 jaar.

Wat een opluchting, wat een verschil, wat een gemak, wat een zachtheid. Eindelijk voel ik nu dat ik de moeder kan zijn die ik voor haar wil zijn. Het lukt me nu echt al beter om zonder oordeel op haar emoties te reageren en als het me niet lukt om dan excuses aan te bieden en het daarna weer beter te doen.

Anke

Moeder van 3 kinderen, Homecoach Club

Ruim een halfjaar geleden heb ik mijn coachingstraject met Nina alweer afgesloten en nog steeds denk ik vrijwel wekelijks met een glimlach terug aan de sessies.

Ik was compleet vastgelopen, zowel mentaal als fysiek, zowel zakelijk als privé.

Nina liet mij inzien dat ik veel te streng was voor mijzelf; door de fijne gesprekken, door de bijzondere en effectieve opdrachten, door mij ruimte te geven om écht na te denken en niet zomaar te (ver)oordelen en door door te pakken waar ik bleef treuzelen.

Ik heb zoveel gehad aan je hulp en je handvatten, Nina. En aan je energie en je lieve approach. Je hebt me echt aan het denken gezet (of eigenlijk juist meer aan het voelen) om meer mijn lieve kant ruimte te geven om te zijn. En daarmee weer het plezier terug te vinden.

Het is heerlijk om te weten dat ik altijd weer naar je uit kan reiken als het even niet goed gaat. Dat is absoluut niet nodig nu, maar het geeft me zoveel rust. Zo fijn om je te hebben leren kennen. Ik zou je aan iedereen aanraden!

Marloes Hinrichs

Ik kwam bij Nina toen ik net was uitgevallen met een burnout door de combinatie van werk (en vooral) drukte thuis met een gezin met drie jonge kinderen.

Al bij de intake voelde ik me erg bij haar op mijn gemak. Nina slaagt er heel goed in om je te laten landen in het moment, en ik voelde me altijd welkom helemaal zoals ik was, met al mijn gevoelens en gedachten.

Zo is elke afspraak met Nina een verademing in mijn volle leven.

Ik ben begonnen met individuele coaching en heb me daarna aangesloten bij het Level Up traject. Wàt een goede keuze was dat!  

Level Up is een heel prettig en goed begeleid traject waarin je concrete stappen neemt op weg naar je eigen keuzes. Het is heel fijn om dit in groepsverband te kunnen doen, daardoor voelde ik me minder alleen en kon ik leren van andere moeders. Nina begeleidt het traject op een liefdevolle, zachte manier, waardoor ik echt anders naar mezelf ben gaan kijken. Ze stond ook altijd voor me klaar als ik (tussendoor) vragen of problemen had.

Door Level Up ben ik naar allerlei verschillende aspecten van mijn leven gaan kijken en heb ik handvatten gekregen om mijn leven meer op mijn manier te leiden. 

Ik vind Nina heel inspirerend omdat ze zo duidelijk voorleeft dat ze zélf ook keuzes maakt die bij haar passen. Al met al ervaar ik Level Up als een enorm cadeau en ik ben ontzettend blij dat ik mezelf dit gegund heb, en dankbaar dat Nina op mijn pad is gekomen om me op weg te helpen naar een zachter en rijker leven. 

Karin

Moeder van 3 kinderen

Level Up
Het contact, de individuele coachingsessies en groepssessies heb ik als heel open, veilig en fijn ervaren.

Nina biedt een mooi programma, weet de juiste vragen te stellen en geeft middels meditaties inzichten.

Na het traject voel ik nu balans en heb meer lol in alles wat ik doe.

Bregje Maes

Moeder van 3 kinderen

Eerlijke, persoonlijke coaching die, methodisch opgebouwd, helpt om jezelf te ontwikkelen op een veilige en vertrouwde manier.

Nina weet precies de juiste punten te benoemen waarbij ik regelmatig verbaasd was over de kern die ze uit mijn verhaal wist te halen. Hierdoor kreeg ik steeds goede aanknopingspunten om mee bezig te gaan en dit heeft mij heel goed geholpen!

Anneloes

Wat een verademing….
Gecoacht te worden vanuit een pure intentie om mij als mens, als moeder, als werkende vrouw, werkelijk te helpen. Het draaide om mij, vanuit een pure gedrevenheid om mij te horen, écht te zien, punten bloot te leggen die blootgelegd mochten worden. In alle veiligheid en altijd vanuit een bron van kennis, inzicht en motivatie.

Dat is op zich al een groot cadeau. Geen gevoel van ‘moeten voldoen aan wat dan ook’, maar vanuit rust komen tot inzichten en mogelijkheden, kansen om knelpunten om te keren en andere keuzes te maken. Maar vooral: geen moeten. Juist dat moeten vond ik altijd zo enorm vermoeiend.

Moeten werd willen, zo’n andere benadering.
Heerlijke praktische oefeningen, altijd afgestemd op dat moment en bijgestuurd wanneer bleek dat ik iets anders nodig had. Flexibel aanvoelen wat ik nodig heb.

Ik ben zoveel beter in staat om te luisteren naar mezelf, wat wil ik echt? En keuzes te maken die energie geven. Wat een cadeau voor mezelf.

En de momenten dat ik terugval in oude, vertrouwde patronen? Die mogen er ook zijn, ik herken ze, veroordeel ze al een stuk minder en daardoor voel ik meer rust, zelfliefde en geborgenheid.

Dank je wel Nina, voor wie jij bent en wat je me bracht.

Jolanda

Ik was moe van alle ballen hooghouden. Voelde me schuldig wanneer ik eens een keer iets alleen voor mezelf deed. Alle tijd moest nuttig besteed worden en spaarzame vrije tijd altijd in het teken van het gezin staan. Mezelf was ik in deze, wat ik dacht georganiseerde, chaos inmiddels kwijt geraakt.

Er moest iets veranderen want hier ging ik aan onderdoor, dát voelde ik wel. Ik vond Nina (Urban Mom) en dat was het begin van een waardevolle verandering.

De rust en wijsheid die Nina me meegaf heeft een geweldige ommezwaai voor mij ingezet. Dankzij de diepe, soms lastige maar verhelderende coachgesprekken kwam ik dichter bij de kern. Weer dichter bij mezelf. De opdrachten die Nina meegaf waren eye-openers en zeker niet van een niveau dat je ook online zou kunnen vinden. De combinatie van liefdevolle coaching en alle opdrachten zijn voor mij een schot in de roos geweest waarbij ik nu vaker en makkelijker voor mezelf kies, mijn gezin met veel meer gemak ‘aanstuur’ en eindelijk die leuke versie van mezelf weer terug heb gevonden.

Ik zou iedereen die worstelt met alle rollen en verantwoordelijkheden die we op ons nemen absoluut aanraden contact op te nemen met Nina.

Teuntje, moeder van 3 kinderen

Senior CRM Manager

Ik heb mijn sessies met Nina als zeer waardevol beschouwd. Tijdens een wat donkerdere periode heeft zij mij kunnen helpen om weer meer naar het licht te treden en voelde ik mij uiteindelijk ook echt lichter.

Nina is een fijn mens en luistert goed.

De laatste sessie voelde voor mij ook echt als een afronding van die periode. Het was goed zo!

Nogmaals heel erg bedankt daarvoor!

Jill

Eind 2019 wist het even niet meer zo goed. Ik was net een paar maanden zelfstandig ondernemer, moeder van twee kids, vrouw, dochter, vriendin.. etc.. het vloog me aan.. wist niet meer zo goed hoe ik het allemaal moest doen.

Het voelde alsof ik faalde in elke rol die wilde vervullen.. wat ik zeker wist: ik wil niet in een burn-out o.i.d. terecht komen, dus er moest iets gebeuren! En op dat moment kwam ik in contact met Nina. Nina wist mij na 1 Skype sessie te doen realiseren dat het tijd was voor mijzelf.. en wanneer ik weer blij zou zijn met wie ik ben en wat ik doe en wat ik wil bereiken, ik de verschillende rollen ook op een natuurlijke manier kan vervullen. Werk aan de winkel!

Ik heb het volledige coachtraject met veel enthousiasme doorlopen en werd met de week sterker. Ik ben mezelf tegengekomen, erachter gekomen dat ik er eerst voor mezelf moet zijn voordat ik er voor een ander kan zijn. Maar ik ben er vooral achter gekomen wie ik zelf wil zijn. Hoe ik mijn onderneming tot een succes wil maken, en welke voor welke klanten ik er wil zijn.

Ik ben Nina ontzettend dankbaar voor het luisteren, voor het aanmoedigen, voor het confronteren, voor het verwerken, voor het structureren. Ze heeft me laten zien wie ik ben!

Ik kan dit coachtraject oprecht aan iedere werkende moeder of vrouw aanraden.

Samantha, moeder van 2 kinderen

Financieel adviseur, Hartog Hypotheek advies

Samenwerken met Nina was een feestje!
Ik kijk terug op een mooi traject en zie het als een soort vakantie voor mezelf. Even de tijd om stil te staan, te dromen en te reflecteren.

Ik ben ambitieus, enthousiast en sta vaak in de actiestand. Nina heeft me geholpen om echt even stil te staan en ook tools gegeven om hier een gewoonte van te maken. Zo kan ik mijn energie goed blijven verdelen tussen werk en privé.

Nina is een fijne gesprekspartner, stelt je op je gemak en neemt echt de tijd. Ze heeft boeiende en leuke opdrachten gegeven. Vooraf vond ik het best spannend, maar eigenlijk was het gewoon heel leuk.

Twijfel niet en gun jezelf deze reis, je kunt er alleen maar sterker uitkomen!

Lisanne, moeder van 2 jonge kinderen

Online marketeer, Hersenstichting

Het lezen van de nieuwsbrieven van Nina gaf me al vaak het gevoel dat ze deze persoonlijk aan mij schreef. Ze waren altijd zo raak. Ook in haar coaching weet ze heel goed die verbinding te vinden.

Ik heb weer geleerd prioriteiten te stellen, te kiezen, niet alle ballen in de lucht willen houden, niet alles hoeft perfect, en vooral vaker voor mijzelf kiezen. En dat laatste betekent voor mij vooral mijzelf niet teleur stellen, in plaats van bezig zijn een ander niet teleur willen stellen. Nina heeft me daarin echt geholpen door de juiste vragen te stellen en een goede spiegel te zijn.

Ik ben veel relaxter, heb meer vertrouwen in mijzelf en ben niet meer bang dat ik “omval” :-).

Marein, moeder van 1 zoontje

MBA- Projectmanager

Alweer 3 jaar geleden besloot ik in mezelf te investeren met een goed coachingstraject en dat was ook wel nodig in een gezin met twee kleine kinderen, een man met een pittige baan en mijn eigen professionele ontwikkeling. En nog steeds heb ik profijt van die keuze!

Nu ik ineens ‘thuiszit’ met mijn inmiddels drie kinderen, onder wie een baby die nog niet doorslaapt, moet ik alle zeilen bijzetten. Er wordt veel van me gevraagd, terwijl ik onmiddellijk word afgerekend op onoplettendheid, vermoeidheid of een chagrijnige reactie.

Door continu uit te zoomen en steeds te bedenken wat de meeste prioriteit heeft en wie wat nodig heeft, is de sfeer eigenlijk heel goed. Ik doe dingen op een rustiger tempo, maak bewuste keuzes en heb vrede met dingen die niet of niet helemaal goed gaan. Zo behoud ik grip. Zo ervaar ik balans in deze gekke situatie. Wat fijn dat Nina mij daar zo goed bij geholpen heeft!

Jessica, moeder van 3 kinderen

Zelfstandig redacteur

Nina van Urban Mom heeft mij letterlijk en figuurlijk dat extra duwtje in de rug gegeven om weer mijn eigen koers te varen. In een dynamisch leven met gezin en drukke baan zag ik mijn eigen prioriteiten niet meer scherp. Met een hoge drang naar perfectionisme en willen presteren op alle vlakken en bij iedereen verloor ik een stukje van mijzelf.
Door een coachingstraject in te gaan, leerde ik dat vaker ‘nee’ zeggen tegen een ander ‘ja’ betekende voor mezelf.

Geluk kun je niet afdwingen, maar je kunt er wel bewust voor kiezen.
Deze ontwikkeling creëerde een stukje innerlijke rust en gelijk ook frisse energie om nieuwe kansen te pakken. Een nieuw huis, een nieuwe baan en een nieuwe kijk op mezelf. Dankbaar!

Paula

Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Ik vond het persoonlijk heel fijn dat Nina exact begreep in wat voor situatie ik mij bevond.
Door de coaching weet ik beter wie ik ben als persoon, als moeder, maar ook als professional. Regelmatig hield Nina mij een spiegel voor. Soms wat confronterend, maar vooral ook heel verhelderend. Na deze sessies ben ik een stuk bewuster geworden. Ik heb geleerd om meer rustmomenten te creëren voor mezelf. Nina is een warm persoon, heel toegankelijk en vertrouwd. Iemand die niet oordeelt en probeert om tot concrete opties te komen.

Merette Schuurman

Manager Operational Risk & Transformation, Deloitte

Nina is als coach down to earth, ze creëert ruimte om te delen, is eerlijk en luistert oprecht. Het resultaat tijdens en na de sessies was MEER RUST IN MIJN HOOFD en een hoop reflectie. Er zijn altijd zaken waar je mogelijk (onbewust) mee rondloopt. Het alleen al uitspreken, een frisse blik van iemand met een hoop ervaring of samen reflecteren, kan dan al enorm helpen.

Ik zou het iedereen aanraden, mét of zonder “coach-behoefte”

Hinke

Deloitte

Nina laat je nadenken over uitdagingen en geeft waar nodig direct concrete adviezen en tips.
Het directe resultaat na de gesprekken was dat ik rust voelde en handvatten had gekregen om uitdagingen op het werk, thuis en privé aan te kunnen. Ik kan iedere moeder adviseren om bij Nina op gesprek te gaan.

Ik heb Nina als warme, vriendelijk, expert in haar vakgebied, motiverend en rustig ervaren.  Ze is een persoonlijke coach en ondanks dat ik de gesprekken via skype deed, had ik toch het gevoel dat ik bij haar op de bank zat.

Virginia Hop-Kok

EMEA Operations Manager, Deloitte

Ik was op zoek naar balans tussen gezin, werk en tijd voor mijzelf in mijn nieuwe rol als moeder. Nina heeft mij inzicht gegeven in wat de krachten zijn van mijn gezinssituatie en punten aangegeven waar ik persoonlijk op kan letten. Ook gaf ze goede tips om rust te creëren in het organiseren van mijn werk om met een opgeruimd hoofd de dag op tijd af te sluiten.

Praat met Nina 😊 – Ze is een heel erg warm, betrokken en open persoon. Echt een hele fijne gesprekspartner.

Raquel

Consultant – Human Capital , Deloitte

Ik heb onwijs veel gehad aan het deelnemen van het traject ‘Het geheim van een Urban Mom’ en de coachsessies. Nogmaals heel veel dank!

Anoniem

Je kan goed merken dat Nina veel ervaring heeft met dit onderwerp en dat ze daarom ook heel praktisch en nuttig advies kan geven. Direct na een gesprek had ik weer nieuwe energie om mijn problemen/uitdagingen aan te pakken. Ik heb tijdens de gesprekken hele concrete handvatten gekregen die ik direct in de praktijk kon toepassen. Het balans model dat we tijdens de laatste sessie besproken hebben ga ik ook op de langere termijn gebruiken tijdens momenten van reflectie.

Nina is een positief persoon die goed kan luisteren en je het gevoel geeft dat je gevoelens/uitdagingen eigenlijk heel normaal zijn. Dit zorgde ervoor dat ik me weer zelfverzekerder voelde en positieve energie kreeg om verbeteringen aan te brengen in mijn nieuwe leven als moeder.

Tanja

Consulting

Vlak voor de zomer ben ik gestart met het online programma ‘Het geheim van een Urban Mom’. En dat is heel goed bevallen. Het is echt een toegevoegde waarde om contact te hebben met Nina, maar ook met andere vrouwen in dezelfde situatie. Nina weet altijd de rake vragen te stellen. Zo haal ik nog weer meer uit het traject.

Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben. Mijn leven ziet er nu al een stuk evenwichtiger uit. Ik heb meer energie!

Marijke

Ik ben een coachtraject aangegaan met Nina omdat ik een enorme angst had voor de bevalling van mijn tweede kindje. Ik kan niet anders zeggen dan dat Nina mij enorm geholpen heeft.
In een hele korte periode wist zij mijn gevoel van angst om te zetten in een gevoel van openheid. Open en ontvankelijk voor een nieuwe ervaring, die ik uiteindelijk met volle overgave – in het hier en nu – heb beleefd.
Ze schreef me een kaartje aan het einde van het traject, dat ik erbij heb gepakt toen mijn eerste weeën begonnen. Ze weet het zelf misschien niet eens – maar ze is ongelooflijk belangrijk voor mij geweest in dit proces.

Ik ben je eeuwig dankbaar en heb je al van harte aanbevolen bij velen.

Geertje

Nina is oplossingsgericht, zoekt naar vooruitgang en blijft niet hangen in het (negatieve) verleden. Ik vind het fijn dat je aandacht hebt voor de combinatie ‘moeder zijn-werknemer zijn-jezelf zijn’. Het geeft (mij) vertrouwen dat je zelf ook in die fase zit, dat je deels spreekt vanuit ervaring en dat ik door jouw positionering ook het gevoel krijgt dat ik niet de enige bent.

Nina biedt een goed evenwicht tussen rationele en meer spirituele onderbouwing/oplossingen. En ze biedt een fijne formule van inhoud en theorie naast een open en toegankelijke persoonlijkheid. Het wordt nooit te zwaar en het is ook niet te luchtig om er niets aan te hebben.

Anoniem, moeder van 2 kinderen

Redacteur

Nina jij bent de rust die ik zocht, het luisterende oor waar ik behoefte aan had. Je bent zacht, maar ook niet bang je mening te geven. Bij jou is het glas eigenlijk altijd halfvol. Je stelt mensen heel snel op hun gemak en iedereen voelt zich snel thuis. Juist omdat niet alles perfect is, durf ik altijd eerlijk te zijn bij jou.

Anoniem, moeder van 2 kinderen

Psycholoog

Nina kan goed luisteren, dingen helder maken voor de ander, humor en lichtheid geven. Je brengt warmte, rust en relativering en je bent heel goed in mensen op een liefdevolle manier te vertellen wat jij vindt.

Nicole, moeder van 2 dochters

Teamcoach

Je hebt me bewust gemaakt van een aantal belangrijke punten, waar meteen aan gewerkt kon worden. Je prettige manier van overkomen, maakte dat er meteen een goede sfeer was waarin alles gezegd kon worden. Daarnaast was duidelijk merkbaar dat je over gedegen kennis beschikt en daar goed gebruik van weet te maken.

Astrid, moeder van 2 kinderen

Kindercoach, De Novo Kindercoaching

Nina is een doortastende coach. Ze luistert met warme aandacht en wil graag vanuit een oprechtheid weten wat er precies bij je speelt. Dit zorgde ervoor dat ik helder kreeg waar het voor mij nou werkelijk om ging. Wat ik werkelijk voel, vind en wil. Ik heb bij Nina ook echt mezelf kunnen laten zien waardoor ik nieuwe inzichten heb opgedaan en mezelf beter heb leren kennen. Hierdoor heb ik ook concrete stappen kunnen zetten. Heel waardevol!

Maaike Jongbloed, moeder van 1 dochter

Talentencoach, Jongbloedcoaching

Nina werkt met een SMART methode. Dus het is duidelijk waar we samen naartoe werken dat vond ik prettig werken.
Ze heeft mij geleerd om geduldig te zijn. Ik ben sneller tevreden met kleine stapjes in de goede richting. Ik heb geleerd om nee te zeggen en aan mijzelf te denken. Ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf en de toekomst. Ze is duidelijk en positief. Na elk gesprek met haar was er op mijn weg weer een lichtpunt waar ik naartoe wilde gaan.

Ik ben zeer tevreden over dit traject. Dankzij de coaching van Nina heb ik meer rust in mijn leven gekregen en heb ik een leuke baan gevonden.

Moeder van 2 kinderen

Redacteur

Mijn doel voor dit traject was beter opkomen voor mijzelf, thuis en op het werk. Maar vooral wilde ik weg van het constant draaien in mijn hoofd, het permanente gevoel van stress. Het traject heeft mij vooral veel duidelijkheid opgeleverd en de kracht om beter voor mijzelf op te komen.
Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk). Het belangrijkste wat ik meeneem uit dit traject is weten dat ik hèt (werk, familie, omstandigheden) aan kan.

Moeder van 2 kinderen

Contentmanager

Ik heb Nina als heel betrokken, enthousiast en (ervarings)deskunding ervaren. Ik raad de training ‘Het geheim van een Urban mom ‘ iedere moeder aan die tegen haar grenzen aanloopt.

Esther, Moeder van 2 kinderen

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij bewust gemaakt van wat echt belangrijk is voor mij en hoe ik dit ga realiseren. Er is veel in werking gezet! Nina is rustig en prettig als trainer en heeft veel kennis.

Roos, moeder van 3 kinderen

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij extra ondersteuning gegeven bij het in gang zetten en bewust worden van mijn gedrag. Een prettige en no-nonsens training om jezelf te leren kennen en een kickstart om met deze kennis je leven aangenamer te maken. Ik heb Nina als zeer oprecht ervaren. Je straalt rust en kalmte uit. Ik raad deze training aan als een goede en fijne manier om ‘bewust bekwaam’ te worden.

Inez, moeder van 2 kinderen

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij bewust gemaakt waar de energiegevers zitten die helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Je krijgt handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden.

Ik zou wensen dat veel meer moeder de handvatten kunnen leren en niet meer worstelen maar meer genieten!

Mireille, moeder van 3

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ was echt een mooi moment voor mij om te leren over mijzelf, mijn kwaliteiten, kernwaarden en waar ik naar toe wil in de toekomst. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat ik wil/ zoek. En de handvatten om dat ook daadwerkelijk in praktijk te brengen.

Ik heb jou als heel lief, prettig en rustig ervaren en kundig in je coaching.

Saskia moeder van twee kinderen ( 3 en 1 jaar)

Verpleegkundige

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij inzicht gegeven in wat ik zelf wil en hoe ik keuzes kan maken en op kan komen voor mijzelf en mijn zoon. Ik raad iedereen de training aan, want soms, ook al weet je hoe het moet, verlies je de grip op alles wat er gebeurt.

Deze training gaf mij net dat zetje om in te zien wat er eigenlijk altijd al in zat, dank je wel.

Anoniem

Lieve Nina, dank je wel voor alle nieuwe inzichten tijdens de coaching, de mooie momenten in het park, meer staan in het NU, de gezelligheid en het vertrouwen in mijzelf.

Je bent een geweldige coach en persoon. Ik ga je missen en denk met veel blijdschap en dankbaarheid terug aan onze afspraken.

Anoniem