De afgelopen jaren heb ik met veel plezier en liefde vele vrouwen gecoacht. Ben je benieuwd hoe ze mij en het coachtraject hebben ervaren? Lees dan onderstaande reacties.

Urban Mom

Het is alweer een jaar geleden.

Ik was moe, uitgeput. Mega druk op het werk. Drie kinderen waarvan de jongste een paar maanden lang al 12x per nacht wakker was.

En dan de gezellige december maand waarin er overal nog eens van je verwacht wordt leuk te zijn en alles voor elkaar te hebben.

Bij toeval, of valt juist daarom je oog erop? kwam ik via facebook Urban mom tegen. De stukjes die daar stonden… ik herkende mezelf direct!

Eerst abonneerde ik me alleen op de mailing. Daar kreeg ik al zoveel eyeopeners van, dat ik nieuwsgierig werd naar meer.

Vlak voor de zomer ben ik met het online traject gestart. En dat bevalt heel goed. Het is echt een toegevoegde waarde om contact te hebben met Nina, maar ook met andere vrouwen in dezelfde situatie. Nina weet altijd de rake vragen te stellen. Zo haal ik nog weer meer uit het traject. 

Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben. Mijn leven ziet er nu al een stuk evenwichtiger uit. Ik heb meer energie. En niet alleen doordat de jongste inmiddels beter slaapt 😉

Anoniem, moeder van 3 kinderen

“De coaching sessies van Urban Mom ben ik aangegaan omdat ik een enorme angst had voor de bevalling van mijn tweede kindje, beïnvloed door de ervaringen die ik inmiddels had. Ik kan niet anders zeggen dan dat Nina mij enorm geholpen heeft.
In een hele korte periode wist zij mijn gevoel van angst om te zetten in een gevoel van openheid. Open en ontvankelijk voor een nieuwe ervaring, die ik uiteindelijk met volle overgave – in het hier en nu – heb beleefd.
Ze schreef me een kaartje aan het einde van het traject, dat ik erbij heb gepakt toen mijn eerste weeën begonnen. Ze weet het zelf misschien niet eens – maar ze is ongelooflijk belangrijk voor mij geweest in dit proces.
Ik ben je eeuwig dankbaar en heb je al van harte aanbevolen bij velen. Bij deze nogmaals.” 

Geertje

Nina is goed in mensen helpen inzichten te krijgen over zichzelf en hun leven, om orde in de chaos te krijgen en eigenlijk ook door duidelijk te maken dat zelfs het negatiefste gevoel tijdelijk is, dat er een oplossing voor is en dat je die zelf in handen hebt.

Zij kan mensen goed op hun gemak stellen: ze stelt zich open en gelijkwaardig op en daardoor maakt je makkelijk contact met je. Ze komt duidelijk over als iemand die je wil helpen ipv de ‘therapeut die het wel even zal vertellen’.

Ze kan goed luisteren, ze probeert de rode draad te vinden in het vaak lange en complexe persoonlijke verhaal. Ze is oplossingsgericht, zoekt naar vooruitgang en blijft niet te zeer hangen in het (negatieve) verleden. Dat vond ik persoonlijk prettig.

Ik vind het fijn dat je aandacht hebt voor de combinatie ‘moeder zijn-werknemer zijn-jezelf zijn’. Precies waar veel jonge moeders/mensen mee te maken hebben en dat het geen taboe is dat die balans vinden best lastig is. Het geeft (mij) vertrouwen dat je zelf ook in die fase zit, dat je deels spreekt vanuit ervaring en dat ik door jouw positionering ook het gevoel krijgt dat ik niet de enige bent.

Nina biedt een goed evenwicht tussen rationele en meer spirituele onderbouwing/oplossingen. En ze biedt een fijne formule van inhoud en theorie naast een open en toegankelijke persoonlijkheid. Het wordt nooit te zwaar en het is ook niet te luchtig om er niets aan te hebben. Daarnaast is ze heel vriendelijk en (overtuigend) belangstellend.

Anoniem, moeder van 2 kinderen

Redacteur

Nina is de rust die anderen zoeken, het luisterend oor waar ze naar verlangen, de clown die zorgt voor gezelligheid en comfort. Ze is een schatje maar is ook niet bang om haar mening te geven.
Dat je jezelf op een geestige manier kwetsbaar presenteert waardoor het eerste ijs voor de ander al gebroken is vind ik heel bijzonder. Bij jou is het glas eigenlijk altijd halfvol. Het is heerlijk om in jouw omgeving te zijn. Je stelt mensen heel snel op hun gemak en iedereen voelt zich snel thuis. Juist omdat niet alles perfect is, durf ik altijd mezelf bij jou te zijn.

Anoniem, moeder van 2 kinderen

Psycholoog

In mijn ogen doe jij alles met passie. Urban Mom, je kinderen, hockey. Je kan goed luisteren, dingen helder maken voor de ander, humor en lichtheid geven. Je brengt warmte, rust en relativering en je bent heel goed in mensen op een liefdevolle manier te vertellen wat jij vindt.

Anoniem, moeder van 2 dochters

Teamcoach

Je hebt me bewust gemaakt van een aantal belangrijke punten, waar meteen aan gewerkt kon worden. Je prettige manier van overkomen, maakte dat er meteen een goede sfeer was waarin alles gezegd kon worden. Daarnaast was duidelijk merkbaar dat je over gedegen kennis beschikt en daar goed gebruik van weet te maken.

Astrid Reijmers, moeder van 2 kinderen

Kindercoach

Nina is een doortastende coach. Ze luistert met warme aandacht en wil graag vanuit een oprechtheid weten wat er precies bij je speelt. Dit zorgde ervoor dat ik helder kreeg waar het voor mij nou werkelijk om ging. Wat ik werkelijk voel, vind en wil. Ik heb bij Nina ook echt mezelf kunnen laten zien waardoor ik nieuwe inzichten heb opgedaan en mezelf beter heb leren kennen. Hierdoor heb ik ook concrete stappen kunnen zetten. Heel waardevol! Dank je wel Nina!

Maaike Jongbloed, moeder van 1 dochter

Talentencoach

Nina werkt met een SMART methode. Dus het is duidelijk waar we samen naartoe werken dat vond ik prettig werken.
Ze heeft mij geleerd om geduldig te zijn. Ik ben sneller tevreden met kleine stapjes in de goede richting. Ik heb geleerd om nee te zeggen en aan mijzelf te denken. Ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf en de toekomst. Ze is duidelijk en positief. Na elk gesprek met haar was er op mijn weg weer een lichtpunt waar ik naartoe wilde gaan.
Ik ben zeer tevreden over dit traject. Natuurlijk zijn er nog steeds dingen die ik wil veranderen. Maar dankzij de coaching van Nina heb ik meer rust in mijn leven gekregen en heb ik een leuke baan gevonden.

Moeder van 2 kinderen

Redacteur

Mijn doel voor dit traject was beter opkomen voor mijzelf, thuis en op het werk. Maar vooral wilde ik weg van het constant draaien in mijn hoofd, het permanente gevoel van stress. Ik wilde graag tot mijzelf komen en ook voor mijzelf doelen stellen. Ik wilde graag van het ‘hier en nu’ genieten. Het traject heeft mij vooral veel duidelijkheid opgeleverd en de sterkte om beter voor mijzelf op te komen. Ik weet nu wat dit jaar mijn focus krijgt: balans, innerlijke vrede en persoonlijke groei.
Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk). Het belangrijkste wat ik meeneem uit dit traject is weten dat ik hèt (werk, familie, omstandigheden) aan kan. Voor mijzelf opkomen. Bewust voor mijzelf kiezen en “nee” tegen anderen zeggen.

Moeder van 2 kinderen

Contentmanager

Ik heb Nina als heel betrokken, enthousiast en (ervarings)deskunding ervaren. Ik zou deze training aanraden voor iedere moeder die tegen grenzen aanloopt. De training het geheim van een Urban Mom heeft mij handvatten gegeven hoe om te gaan met dingen waar ik tegenaan liep. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat ik wil.

Moeder (41) van 2 kinderen (2,5 en 5 jaar)

De training heeft mij bewust gemaakt van wat echt belangrijk is voor mij en hoe ik dit ga realiseren. Er is veel in werking gezet! Ik heb Nina als rustig en prettig ervaren en met veel kennis.

Moeder (39) van 3 kinderen

De training heeft mij extra ondersteuning gegeven bij het in gang zetten en bewust worden van mijn gedrag. Een prettige en no-nonsens training om jezelf te leren kennen en een kickstart om met deze kennis je leven aangenamer te maken. Ik heb Nina als zeer oprecht ervaren. Je straalt rust en kalmte uit. Ik raad deze training aan als een goede en fijne manier om ‘bewust bekwaam’ te worden.

Moeder (36) van 2 kinderen

De training heeft mij bewust gemaakt waar de energiegevers zitten die helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Je krijgt handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden. Ik zou wensen dat veel meer moeder de handvatten kunnen leren en niet meer worstelen maar meer genieten!

Anoniem

Deze training was echt een mooi moment voor mij om te leren over mijzelf, mijn kwaliteiten en kernwaarden en waar ik naar toe wil in de toekomst. Het heeft mij meer inzicht gegeven in wat ik wil/ zoek. En de handvatten om dat ook daadwerkelijk in praktijk te brengen.
Ik heb jou als heel lief, prettig en rustig ervaren en kundig in je coaching.

Saskia (39 jaar) moeder van twee kinderen ( 3 en 1 jaar)

Verpleegkundige

De training heeft mij inzicht gegeven in wat ik zelf wil en hoe ik keuzes kan maken en op kan komen voor mijzelf en mijn zoon. Ik raad iedereen de training aan, want soms, ook al weet je hoe het moet, verlies je de grip op alles wat er gebeurt. Deze training gaf mij net dat zetje om in te zien wat er eigenlijk altijd al in zat, dank je wel.

Anoniem

Lieve Nina, dank je wel voor alle nieuwe inzichten, de mooie momenten in het park, meer staan in het NU, de gezelligheid en het vertrouwen in mijzelf. Je bent een geweldige coach en persoon. Ik ga je missen en denk met veel blijdschap en dankbaarheid terug aan onze afspraken.

Anoniem

Ik heb onwijs veel gehad aan het deelnemen van het traject en de sessies. Nogmaals heel veel dank!

Anoniem

Wat kan ik voor jou doen?

Het programma ‘Het geheim van een Urban Mom’ is een unieke veelomvattende methode die inzicht, praktische tools en handvatten biedt.
Het is de sleutel tot: Rust in je hoofd en agenda, balans tussen carrière en gezin, meer aandacht, plezier en ontspanning en leren leven naar wat jij belangrijk vindt!

Je bent een ervaren professional met een jong gezin en wilt graag 1 op 1 gecoacht worden op hoog niveau.
Je hebt behoefte aan meer zelfinzicht in je persoonlijke waarden, drijfveren en doelen, je wilt overzicht krijgen over je verantwoordelijkheden en prioriteiten, je bent op zoek naar een betere balans tussen werk en privé en je wilt graag empowered worden tot succesvolle verandering.

Je zit thuis met een burn-out, bent naar huis gestuurd met ‘pieker’ verlof of je voelt je voortdurend gespannen.  Eén op de zeven werknemers krijgt te maken met burn-out gerelateerde klachten.
Het ‘Urban Mom Burn-out’ programma is gebaseerd op het programma ‘Het geheim van een Urban Mom’, Holistisch Burn-out behandelen van Samtosha en op de effectieve en bewezen ‘Mindful Run methode’.

 

Blijf op de hoogte

Ontvang 2 keer per maand de nieuwste blogs, aanbod en video’s om een balans te creëren in jouw leven!

Ik ga akkoord met de privacy verklaring

Powered by WishList Member - Membership Software

Test nu zelf hoe jouw balans is!

Doe de gratis test en krijg direct inzicht in je balans tussen werk en gezin.
Daarnaast ontvang je nog eens 21 tips om balans te hebben en te houden tussen je werk en gezin!

Het is gelukt. Houd je mailbox in de gaten!

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

Meld je aan en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik heb je aanmelding goed ontvangen en kijk er naar uit je te spreken!

Hierbij meld jij je aan voor deelname aan het programma 'Rust in je hoofd, energie in je lijf'. 

Je ontvangt een mail met daarin meer informatie over de betaling en de start op 10 december.

Ik heb je aanmelding goed ontvang. Check je mailbox voor de eerste informatiemail

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!