Coaching voor moeders

Coaching voor moeders
Herontdek de spontane, gezellige en sprankelende vrouw die je was voordat je moeder werd

 • Mis je de spontane, gezellige en energieke vrouw die je was voordat de kinderen er waren?
 • Zit je sparkel ergens onderin de wasmand of de vaatwasser?
 • Laat je de wekker en agenda voor morgen bepalen of je zin hebt in intimiteit of gaat slapen? 

Waarom coaching voor moeders? 

Als ervaren coach voor moeders en moeder van drie kinderen weet ik precies hoe het voelt èn wat er voor nodig is om je vuurtje weer aan te wakkeren.

🔥

Noem me raar, maar lange tijd heb ik weerstand gehad voor het geuzenwoord “moeder” en “coaching voor moeders“. Want ik voelde me zoveel meer dan alleen moeder. Maar het voelde òòk alsof ik ergens onderweg mezelf was kwijtgeraakt.

 

Wat kan coaching voor jou betekenen?

 • Voor jezelf kiezen, investeren in jezelf en jezelf op één zetten vraagt om lef!
 • Het gevoel jezelf te zijn kwijt geraakt is verdrietig en kan eenzaam voelen.
 • Jezelf terugvinden als sparkelende vrouw geeft energie en vertrouwen!
 • Het geeft zin om te leven, ik noem dat je levenslust!
coaching voor moeders

Na coaching voor moeders –
Weet je wie je bent, wat je wilt en volg je je hart. Je straalt.

❤️‍🔥

 Door het op één lijn brengen van je hoofd, hart en (onder)buik kies je bewuster voor jezelf zonder dat het ten koste gaat van je gezin.

Hierdoor ben je na de coaching zelfbewuster, zelfverzekerder, zelfstandiger en zelflievender: Als vrouw, moeder, professional en alle andere rollen die je vervult.

 

Ná iedere sessie voelde ik me lichter dan vòòr de sessie. Ik zit lekker in mijn vel en ben zelfs gestart met tennisles èn pianoles. Iets wat ik al zo lang wilde, maar niet de tijd en energie voor had. Dit voelt zo ongelooflijk goed! Het voelt alsof ik de wereld aan kan, wat er ook gebeurt!

Ik kijk niet meer op de klok of ik wil vrijen. Ik neem mijn tijd om te voelen waar ik ècht zin in heb op dat moment: Rust of intimiteit…
Eerst liet ik mijn hoofd bepalen wat verstandig is, nu volg ik het vuurtje in mijn buik… 🔥

Wie is Urban Mom?

Hoi, ik ben Nina James en inmiddels de 40 gepasseerd. Ik ben moeder van Marie (2011), Sammie (2014) en Niklas (2016).

Ik ben een frisse, energieke en resultaatgerichte coach. Ik gebruik humor in mijn sessies en zoek naar de onderliggende laag zonder te hoeven graven in het verleden.  Dit doe ik o.a. door het inzetten van mBIT technieken.

Bij mij is het glas altijd halfvol en de wasmand vol 😉

Mijn achtergrond:

 • mBIT Mastercoach (diplomering 2024),
 • Matrix- Easy Connection (certificaat 2022),
 • mBIT coach (2022),
 • Mindful Run & Mindful Walk coach (2016),
 • Holistisch Burn-out Coach (2015),
 • Psychodynamisch Coach (2014)
  O.a. Mindfulness, Meditatie, Systemisch werk, Assen van verandering, NLP, Provocatief coaching, Kernkwaliteiten, Innerlijk Kind.
 • Bachelor of Science (2009)
  Management Economie en Recht binnen de gezondheidszorg
 • Fysiotherapeut (2004).
coaching voor moeders

In 2013 ben ik gestart met mijn praktijk in coaching voor moeders. Mijn passie heeft altijd gelegen in het helpen van vrouwen zichzelf te ontwikkelen en te groeien op verschillende vlakken.

Meer lezen over mij? Klik op deze link

Herken je dit als moeder?

 • Je verliest jezelf gemakkelijk in de hectiek van het moederschap
 • Je rent achter de feiten aan, hoe goed je alles ook planned
 • Er is weinig tijd en energie over voor jou, voor de leuke en spontane dingen
 • Je wil anderen niet tekort doen en doet jezelf daardoor tekort
 • Je bent te moe voor intimiteit, sensualiteit en seksualiteit. Voor jou hoeft het niet zo nodig meer
 • Je trekt je aan van wat anderen van je vinden
 • Je zoekt naar praktische handvatten en een beginpunt

 

Je wil gewoon (weer) dat te gekke wijf zijn. Die in haar broek piest van het lachen en niet van het sporten! Een vrouw die plezier heeft in het leven, lacht om zichzelf, zich vrij voelt en vol liefde en passie leeft!

coaching voor moeders

Resultaten die je kunt verwachten,
na coaching voor moeders: 

 • Je bent een zelfverzekerde vrouw, met een positieve mindset en sprankelende uitstraling,
 • die leuke dingen onderneemt voor zichzelf en met haar gezin,
 • nieuwe uitdagingen aangaat, en met zelfvertrouwen keuzes maakt
 • tijdloos en onbezorgd geniet van alle mooie momenten. 
 • Je bent helder, hebt rust in je hoofd en een volle batterij aan vrolijke frisse energie
 • en hebt een fijne relatie, met intimiteit, verbinding en waardering voor elkaar.

Ik zeg kom op mooie vrouw! Tieten vooruit, rug recht, billen naar achter en kijk naar jezelf in de spiegel.
Wat ben jij leuk! Je bent een lieve, zelfbewuste, mooie vrouw, goede moeder en een hardwerkende professional die enorm haar best doet. Geef jezelf de credits die je verdient en haal uit jezelf wat er in zit.

Hoe ziet de coaching eruit?

coach voor moeders

Een warm ontvangst met een verse cappuccino of kruidenthee, zodat je even kunt landen. Je neemt plaats op de bank in de coachruimte waar een fijne sfeer is en het lekker ruikt. Je voelt je snel op je gemak.

Tijdens de coaching gebruik ik diverse methodieken en technieken, zoals: NLP, mBIT, Assen van Verandering, Hartcoherentie, Mindfulness, Visualisatie, Lichaamsgericht werk, Innerlijk Kindwerk, Cognitieve Gedragstheorie en Systemisch Werk. 

Ik kwam bij Nina toen ik net was uitgevallen met een burn-out. Al bij de intake voelde ik me erg bij haar op mijn gemak.

Nina slaagt er heel goed in om je te laten landen in het moment, en ik voelde me altijd welkom helemaal zoals ik was, met al mijn gevoelens en gedachten.

Zo is elke afspraak met Nina een verademing in mijn volle leven.

Ik ben begonnen met individuele coaching en heb me daarna aangesloten bij het Level Up – traject. Wàt een goede keuze was dat! Door de coaching en Level Up ben ik naar allerlei verschillende aspecten van mijn leven gaan kijken en heb ik handvatten gekregen om mijn leven meer op mijn manier te leiden.

Ik vind Nina heel inspirerend omdat ze zo duidelijk voorleeft dat ze zélf ook keuzes maakt die bij haar passen. Al met al ervaar ik de coaching als een enorm cadeau en ik ben ontzettend blij dat ik mezelf dit gegund heb, en dankbaar dat Nina op mijn pad is gekomen om me op weg te helpen naar een zachter en rijker leven. 

Karin

Moeder van 3 kinderen

Wat kun je praktisch verwachten? 

Na onze online kennismaking plannen we gelijk de eerste afspraak in. Deze is in mijn praktijk in Amsterdam of online via Zoom. We starten het traject met het helder maken van het coachdoel. Voorafgaand aan het traject hoef je dus niet exact je coachbehoefte of coachvraag scherp te hebben, daar komen we samen achter.

 • Je kan kiezen voor een losse sessie van ongeveer een uur of online of in mijn praktijk, of
 • Een coachtraject van 5 sessies van ongeveer een uur.

Ik reserveer tijd in mijn agenda voor nieuwe cliënten, waardoor er geen wachtlijst is en we direct kunnen starten.

Investering

De prijs van een losse sessie bedraagt voor particulieren 125 euro per uur, inclusief 21% btw. Bij directe afname van een traject van 5 sessies betaal je iets minder en is het trajecttarief voor particulieren 600 euro inclusief 21% btw.

Veel werkgevers zijn bereid hun medewerkers te faciliteren bij een goede fysieke en mentale gezondheid. Daarom vergoeden werkgevers vaak deze kosten en soms kan het zelfs uit het IKB. Ik stel dan een offerte op voor je werkgever of heb indien gewenst persoonlijk contact met je leidinggevende of HR.

Persoonlijke verhalen na coaching voor moeders

Nina heeft mij letterlijk en figuurlijk dat extra duwtje in de rug gegeven om weer mijn eigen koers te varen. In een dynamisch leven met gezin en drukke baan zag ik mijn eigen prioriteiten niet meer scherp. Met een hoge drang naar perfectionisme en willen presteren op alle vlakken en bij iedereen verloor ik een stukje van mijzelf. Door een coachingstraject in te gaan, leerde ik dat vaker ‘nee’ zeggen tegen een ander ‘ja’ betekende voor mezelf.

Geluk kun je niet afdwingen, maar je kunt er wel bewust voor kiezen. Deze ontwikkeling creëerde een stukje innerlijke rust en gelijk ook frisse energie om nieuwe kansen te pakken. Een nieuw huis, een nieuwe baan en een nieuwe kijk op mezelf. Dankbaar!

Paula

Head of marketing

Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Ik vond het persoonlijk heel fijn dat Nina exact begreep in wat voor situatie ik mij bevond.
Door de coaching weet ik beter wie ik ben als persoon, als moeder, maar ook als professional. Ik heb geleerd om meer rustmomenten te creëren voor mezelf.

Nina is een warm persoon, heel toegankelijk en vertrouwd. Iemand die niet oordeelt en probeert om tot concrete opties te komen.

Merette Schuurman, moeder

Manager Operational Risk & Transformation, Deloitte

Nina laat je nadenken over uitdagingen en geeft waar nodig direct concrete adviezen en tips.
Het directe resultaat na de coachgesprekken was dat ik rust voelde en handvatten had gekregen om uitdagingen op het werk, thuis en privé aan te kunnen. Ik kan iedere moeder adviseren om bij Nina op gesprek te gaan.

Ik heb Nina als warme, vriendelijk, expert in haar vakgebied, motiverend en rustig ervaren.  En ondanks dat ik de gesprekken via skype deed, had ik toch het gevoel dat ik bij haar op de bank zat.

Virginia Hop-Kok, moeder van 2 dochters

EMEA Operations Manager, Deloitte