Coaching voor moeders die tijd/ energie tekort komen en
op zoek zijn naar praktische handvatten 

“Daar waar balans is, ontstaat ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en succes!”

 • Je wil de beste, leukste en liefste moeder voor je kinderen zijn
 • Je wil dat je kinderen gelukkig zijn, jíj wil gelukkig zijn
 • Je wil plezier hebben in je werk, doen wat bij je past en je trots voelen
 • Je bent op het punt uitgekomen dat je het voor elkaar wil hebben…

  Maar zo voelt het niet. Sterker nog, het voelt alsof je overal net tekort schiet. Dit is niet wie je bent en hoe je wil zijn- en al helemaal niet wat je je kinderen wil meegeven en laten zien!

Urban Mom

 • Hoe kom ik tot rust en zet ik mijn gedachten uit?
 • Hoe kan ik makkelijker loslaten en meer energie krijgen?
 • Hoe kan ik meer ruimte voor mezelf maken en mezelf op 1 zetten?
 • Vind je het lastig om nee te zeggen of mensen teleur te stellen?
 • Voel je vaker spanning, heb je stress of zit je niet lekker in je vel?
 • Is de balans voor je gevoel zoek?
 • Heb je een kort lontje, snel geïrriteerd en reageer je dit af op anderen?
 • Ben je op zoek naar praktische handvatten die je gaan helpen dit te veranderen? 

Urban Mom – coaching voor moeders

Als ervaren coach voor werkende moeders kom ik bovenstaande vragen dagelijks tegen. Zoek je een coach die toegankelijk is, weet waar ze het over heeft als ervaringsdeskundige, je praktische handvatten geeft en met een frisse blik en energie jou helpt om het beste uit je leven, je werk en je gezin te halen? Dan zijn wij een goede match voor elkaar. Lees verder wat ik voor je kan betekenen.

Dit zijn de coaching voor moeders mogelijkheden

Urban Mom Power Programma

coaching me-time

Leer hoe je in 4 maanden, van tijd tekort en geleefd worden, naar meer ruimte voor jezelf in balans met je gezin en gezondheid gaat. Krijg je energie terug, voel je sterk en zet de eerste stap om je dromen en ambities waar te maken.
Dit holistische programma is invitation only– of op basis van intake.
Lees meer…

1 op 1 coaching

Zoek je persoonlijke 1 op 1 coaching van iemand die doorziet wat er gebeurt en weet wat je nodig hebt? Heb je behoefte aan praktische handvatten en wil je blijvend patronen veranderen waardoor je makkelijker los kan laten, meer kan genieten en je een vrolijke vrouw en goede moeder voelt? Lees meer over het coachtraject…

 

BalansSessie

Ben je op zoek naar praktische handvatten? Weet je niet waar te beginnen? Kun je wel een duwtje in de rug gebruiken ? Tijdens een gratis Balans Sessie help ik je met wat het eerste is dat je nu kan doen en geef ik je direct tips en trucs en een boost aan inspiratie en energie. Lees meer…

 

Urban Mom

coach vrouw

Hoi, ik ben Nina James

…En als je aan mijn (schoon)zussen en vriendinnen vraagt, zouden ze mij omschrijven als iemand die alles met lef en passie doet. Werken, voor haar gezin zorgen, sporten, niksen, etc.
Ik ben moeder van drie kinderen, hou van nieuwe dingen leren en sporten en voel me nog 28 (en dat ben ik echt niet, haha). Ik hou van werken, van uitgebreid borrelen en ben goed in dingen loslaten. Ik heb Fysiotherapie en Management, Economie & Recht voor de Gezondheidszorg gestudeerd om uiteindelijk met het diploma van Psychodynamisch Coach, Mindful Run coach en Holistisch Burn-out coach, coaching voor moeders aan te bieden die net als ik houden van resultaat, carrière maken en genieten van hun gezin. Meer lezen over mij…

Baal je van

 • Het gevoel van nét niet goed genoeg zijn
 • De twijfels, de onzekerheid, de vermoeidheid
 • Het gehaast en altijd maar doorgaan
 • Je eeuwige schuldgevoel en angst voor teleurstelling
 • Het overal tekort schieten voor je gevoel
 • Het voortdurend tegen jezelf aanlopen
 • Je wilt wel ballen laten vallen, maar welke dan
 • … En hoe dan zonder egoïstisch te zijn?

Verlang je naar

 • Meer rust en minder stress
 • Meer tijd en energie en minder hoge verwachtingen maar wel goede resultaten
 • Makkelijk combineren van werk en gezin
 • Meer genieten van het moment
 • Perfectionisme en controle makkelijker loslaten
 • Vaker je eigen keuzes maken en trots zijn op jezelf
 • Grip hebben op je tijd en je agenda
 • Ontspannen leven in plaats van geleefd worden

Urban Mom

Ervaringen van andere moeders met mijn coaching en programma’s

Ik heb de coaching als zeer positief ervaren. Ik vond het persoonlijk heel fijn dat Nina exact begreep in wat voor situatie ik mij bevond.
Door de coaching weet ik beter wie ik ben als persoon, als moeder, maar ook als professional. Ik heb geleerd om meer rustmomenten te creëren voor mezelf.

Nina is een warm persoon, heel toegankelijk en vertrouwd. Iemand die niet oordeelt en probeert om tot concrete opties te komen.

Merette Schuurman, moeder van 1 dochter

Manager Operational Risk & Transformation, Deloitte

Nina laat je nadenken over uitdagingen en geeft waar nodig direct concrete adviezen en tips.
Het directe resultaat na de coachgesprekken was dat ik rust voelde en handvatten had gekregen om uitdagingen op het werk, thuis en privé aan te kunnen. Ik kan iedere moeder adviseren om bij Nina op gesprek te gaan. 

Ik heb Nina als warme, vriendelijk, expert in haar vakgebied, motiverend en rustig ervaren.  En ondanks dat ik de gesprekken via skype deed, had ik toch het gevoel dat ik bij haar op de bank zat.

Virginia Hop-Kok, moeder van 2 dochters

EMEA Operations Manager, Deloitte

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij extra ondersteuning gegeven bij het in gang zetten en bewust worden van mijn gedrag. Een prettige en no-nonsens training om jezelf te leren kennen en een kickstart om met deze kennis je leven aangenamer te maken. Ik heb Nina als zeer oprecht ervaren. Je straalt rust en kalmte uit. 

Programma: Het geheim van een Urban Mom

Inez, moeder van 2 kinderen

Anoniem

De training ‘Het geheim van een Urban Mom’ heeft mij bewust gemaakt waar de energiegevers zitten die helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Hierdoor heb je handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden.

Ik wens iedere moeder deze handvatten zodat ze meer kunnen genieten en minder worstelen.

Programma: Het geheim van een Urban Mom

Mireille, moeder van 3 kinderen

Anoniem

Meer ervaringsverhalen van andere moeders lees je hier.

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!