Want zeg nou zelf, het is toch niet eerlijk tegenover je kinderen dat jij soms liever even alleen wat doet dan met hen?
Het is zo niet liefdevol dat je soms liever op je werk bent dan thuis, want jij hebt er toch voor gekozen om kinderen te krijgen?!
En ik vind het ook echt belachelijk als je op vrijdagavond ook nog eens een oppas regelt zodat jìj wat kan gaan drinken terwijl je deze week al zoveel van huis bent geweest!

Jij hoort op vrijdagavond uitgeblust doelloos zappend op de bank te hangen en je schuldig te voelen over wat je allemaal niet gedaan en af hebt gekregen hebt.
Want dat krijg je er van als je de hele week lui bent en je tijd niet functioneel invult!

Je zou eens wat minder moeten genieten van de kleine dingen en eens wat meer plannen en organiseren. Stop met zo egoïstisch te zijn en zorg eens wat meer voor anderen in plaats van alleen maar aan jezelf te denken.

Oh, en daar vergeet ik nog bij te zeggen. Gun je man ook eens wat tijd. Hij neemt nooit de tijd om te sporten of om er op uit te gaan voor zichzelf of zijn werk, hij moet altijd al zoveel doen, organiseren, regelen en onthouden voor het gezin… Give him a break! Hij vindt het al zo moeilijk om voor zichzelf te kiezen, steun hem daar in en geef hem die schop onder zijn kont om eindelijk eens plezier te hebben en wat te gaan drinken. Hij verdient het!

Ga jij er nu eindelijk eens werk van maken om wat meer te pleasen en te streven naar perfectie en wat minder te genieten en te ontspannen? Mooi, want het is de hoogste tijd voor jou om wat meer te geven en wat minder te nemen!

 

Maak voor altijd een einde aan:
Jezelf altijd maar op de 1e plaats te zetten en zo weinig voor anderen te zorgen. Tijd om te leren hoe je minder voor jezelf kiest en je meer druk maakt over anderen!

Of overdrijf ik een beetje….
….en doen we keihard ons stinkende best door er voor iedereen te zijn, alles te willen regelen en verzorgen en vergeten we onszelf daarbij wel eens een ienieminie klein beetje????

Urban Mom

Maandagavond 2 juli

Start: 20.15 uur

Gratis Webinar: Een moment voor jezelf