Je aanvraag is in behandeling

Stap 1. Wat je hierna kan verwachten

Allereerst check ik uit je aanmeldformulier of ik denk dat je bij mij aan het juiste adres bent. Je ontvangt vanzelf een persoonlijke mail van mij met de bevestiging voor het gesprek indien ik denk dat ik jou goed kan helpen.

Mocht dat niet het geval zijn, dan laat ik je de reden uitgebreid per mail weten en geef ik je meteen advies wat ik in jouw geval zou doen.

Als je een bevestiging hebt ontvangen, dan kan je met de ontvangen Zoomlink deelnemen aan het gesprek. Ik zal exact op het juiste tijdstip klaar zitten om je toe te laten tot de call.

Tijdens de sessie is het belangrijk dat je in een stille ruimte zit zonder afleiding en dat je pen en papier bij de hand hebt om notities te maken.

Zorg er svp voor dat je niet in de auto zit of onderweg bent tijdens het bellen. Voor een persoonlijke interesse sessie via Zoom is wederzijdse volle aandacht nodig :).

Stap 2. Bekijk deze video om te weten welke stappen ervoor nodig zijn om je leven als werkende ouder te ‘uplevelen’

In deze korte video zie je mijn filosofie over wat ervoor nodig is om als werkende ouder balans te krijgen tussen werk, gezin en jezelf en hoe je vanuit rust en met positieve energie meer plezier uit je werkende (gezins)leven haalt.

Dit is niet zomaar iets dat ik even snel bedacht heb. Het zijn 4 stappen die zich dagelijks, keer op keer weer in de praktijk bewijzen. Bij mij, bij mijn klanten, bij de bedrijven waar ik trainingen geef en bij hun werknemers.
Ik heb er een eigen methode van gemaakt, bestaande uit 4 stappen. Als je deze 4 stappen eigen maakt, staat niets en niemand je meer in de weg om te genieten van je gezin, jezelf en stappen te zetten naar je droomleven.

Ik weet het, dat klinkt corny, maar je zal niet de eerste zijn waarbij ineens alles op zijn plek valt en totaal uit onverwachte hoek nieuwe kansen komen, die laten zien dat het echt mogelijk is!

Tot snel! Nina