Intakeformulier

Stap 2 – Vul svp dit aanmeldformulier in om je boeking compleet te maken

"

Vul svp dit aanmeldformulier in zodat ik mij kan voorbereiden voor de sessie. De sessie wordt geannuleerd als ik dit formulier niet ontvang. Ik ga strikt vertrouwelijk met je gegevens om. De vragen zijn puur bedoeld om mij voor te bereiden op ons interesse gesprek en om je zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wat is het meest belangrijk voor jou als we besluiten om te gaan samenwerken?

Ik heb ruimte voor een beperkt aantal moeders voor mijn groepsprogramma en 1:1 coaching. Ik selecteer daarom degenen waarvan ik denk dat ze goed passen en het meeste eruit gaan halen voor zichzelf. Ok? Als je toegelaten wordt voor mijn 1:1 of groepsprogramma, heb je financiële middelen beschikbaar voor deelname?

4 + 8 =

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!