Bekkenbewustzijn

10,10 10,10

Online les ‘Bekkenbewustzijn’

  • Eerstvolgende les: Vrijdagochtend 31 december 2021
  • Tijd: 09.30 – 10.30 uur
Categorie: Tag:

Ontspannen het jaar afsluiten en met een fijne flow het nieuwe jaar in? In deze laatste les van dit jaar gaan we samen de energie vrij maken. Juist in deze drukke periode, na kerst voor de jaarwisseling, kan dit een gekke ochtend zijn. Daarom nodigen we je juist nu uit om even je moment te pakken.

Veel vrouwen leven vanuit het hoofd en maken beslissingen vanuit mentale overwegingen. Vaak zetten ze hun onderbuikgevoel uit of negeren ze hun innerlijke stem wat ze iets wil vertellen. Omdat het niet goed uitkomt om er nu naar te luisteren of omdat we ons er oncomfortabel bij voelen. Hiermee sluit je een heel belangrijk deel van jouw lichaam en jouw 'zijn' af.

Het bekken is een magisch instrument wat je terugbrengt naar jezelf als vrouw en als moeder.
Stel je eens voor hoe het voor je zou voelen als je echt (weer) thuis komt bij jezelf, in je lichaam? Volledig in verbinding en in contact met je intuïtie, je onderbuikgevoel, je levensenergie?

Bekkenbewustzijn

In je bekken bevinden zich de vitale vrouwelijke organen zoals je baarmoeder, eierstokken en vagina. Deze organen zorgen voor je hormoonhuishouding, vruchtbaarheid, seksuele energie, levensenergie en je algehele vrouwelijke welzijn. 

Als je niet weet hoe, is het een hele uitdaging om het bekkengebied te leren ontspannen. Maar wil je je vrouwelijkheid optimaal ervaren dan is het van belang dat je goed voor je bekken zorgt en in contact blijft met dit gebied.

Bewustzijn over jouw bekkengebied maakt dat je je stevig verankerd voelt in je vrouwelijke lichaam, dat je leeft vanuit je gevoel, in contact bent met je seksualiteit en sensualiteit zodat je heldere keuzes kunt maken over je werk, relaties, gezondheid en vrouwelijkheid.

Hoe meer je in contact bent met je bekken, des te meer sta je in je vrouwelijke vrouwelijke en vitaler je je voelt. Het bekken vraagt om je liefdevolle aandacht, zodat spanning losgelaten kan worden en eventuele blokkades opgeruimd. En zodat jij als vrouw in je vrouwelijke kracht kunt stralen!

Dit kan je verwachten van de les:

Nina zorgt voor een veilige omgeving. Een plek waar je als vrouwen samenkomt en waar je er gewoon mag zijn. Zonder verwachtingen, zonder uitkomst. Een plek om met jezelf en met elkaar te verbinden. Uit je hoofd en in je lichaam.

Helen neemt je mee in de anatomie van het bekken zodat je begrijpt hoe jij in elkaar zit en hoe je kan luisteren naar je lichaam.
Ze zal je begeleiden met fijne en praktische oefeningen gericht op het openen van je bekken en vrijmaken van je energie. Zie het als hele specifieke yoga waar je niet lenig voor hoeft te zijn.

Door deze oefeningen en een speciale visualisatie kom je thuis bij jezelf en vooral in je bekkengebied. Hierdoor leg je de - of versterk je de verbinding verbind met jezelf, als vrouw (en als moeder) en met je levensenergie en je seksualiteit wat in je bekkengebied zit.  

Deze workshop is voor jou als:

  • Je behoefte hebt om 'uit je hoofd en in je lichaam te zakken';
  • Wil leren luisteren naar je intuïtie en onderbuikgevoel;
  • Meer in contact wil komen met je vrouw-zijn vanuit je bekken;
  • Je (levens)energie vrij wil laten stromen;

Begeleiders

Helen Kuin, vrouwenosteopaat
Nina James, vrouwencoach


Praktisch

Datum: Vrijdagochtend 31 december
Tijd: 09.30 - 10.30 uur
Locatie: Online via Zoom
Replay: Geen

Na betaling ontvang je automatisch een mail met deelname informatie en de Zoomlink.

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!