Verrassend eenvoudig meer tijd, rust en energie in je (gezins)leven

Wil jij verrassend eenvoudig leren hoe je

Meer rust hebt?
Genoeg tijd ervaart?
Goed in je energie zit?

Dan ben je hier aan het juiste adres!

Urban Mom

Vind je het lastig om tijd voor jezelf te maken, wil je meer rust  en energie?
En ben je op zoek naar praktische handvatten?

Wat levert deze training je op?

1.  Na deze training weet je wat je tijdverslinders zijn en wat je daaraan kunt zodat je meer tijd overhoudt.
2.  Je voelt hoe jij tot rust komt door mentaal en fysiek te ontladen. Je kan hierdoor makkelijker spanning en gedachten loslaten.
3.  Doordat je meer energiegevers creëert en weet hoe je energienemers elimineert heb je de handvatten voor een goede energie balans.

Resultaat: Meer tijd. Meer rust. Meer energie

Wie ben ik om jou dit te leren?

Ik ben Nina James (1982), moeder van Marie, Sammie en Niklas. Afgestudeerd Psychodynamisch Coach, Bachelor of Science én Fysiotherapeut.

De afgelopen zes jaar heb ik veel vrouwen gecoacht, bedrijfstrainingen gegeven over werkdruk, omgaan met stress en het creëren van een goede werk en gezin balans. Als je het mijn vriendinnen vraagt is mijn glas altijd halfvol en doe ik alles met passie.

Een eigen onderneming runnen, tijd, aandacht en energie hebben voor mijzelf, mijn gezin, vrienden en familie is een grote uitdaging die ik iedere dag met plezier aanga. Meer lezen…

✓ Meer tijd  ✓ Meer rust  ✓ Meer energie

Tijd zonder aandacht is waardeloos! Maar Oprechte aandacht is tijdloos! 

Je hebt niets aan energie voor het ondernemen van leuke dingen en weten hoe je kan ontspannen als je er de tijd niet voor hebt. Maar tijd aan iets of iemand besteden zonder dat je de rust hebt om je aandacht erbij te houden is waardeloos. Daarom krijg je in deze online training een praktisch stappenplan waardoor je meer tijd, meer rust en meer energie hebt!

Wat kun je verwachten?

Het is een online training, wat wil zeggen dat je deze kan doen waar en wanneer je maar wilt. De training bestaat uit drie praktische werkboeken met inzichten, tips, oefeningen en handvatten.

Wat is je investering?

De investering in Verrassend eenvoudig meer tijd, rust en energie is eenmalig  €47,-. je hebt daarna onbeperkt toegang tot de training. Na aanmelden kun je direct starten.

Waarom deze training voor meer rust, tijd en energie?

Steeds meer vrouwen hebben een constant gevoel van gejaagdheid, haast en onrust.
Niet zo gek met alle ballen die we hoog houden en alle rollen die we vervullen. Tel daar nog eens hoge verwachtingen bij op van onszelf én de maatschappij en je wordt al snel geleefd met alles wat je wilt en moet.

Overbelasting, jezelf voorbij rennen en jezelf omlaag halen is snel gebeurd. Tenzij je weet wat werkt voor jou, aandacht geeft aan jezelf, de discipline hebt om door te zetten en op het juiste moment te stoppen en los te laten.

Voorkomen is beter dan genezen

Deze training leert je wat iedere moeder van zichzelf moet weten en geeft je inzichten, tips en praktische handvatten hoe jij er voor kan zorgen dat je meer tijd, rust en energie hebt in je leven.

Leer hoe je eenvoudig meer tijd creëert in je leven

Leer hoe je spanning en gedachten kan loslaten door te ontladen

De juiste balans tussen inspanning en ontspanning om je volledig op te laden

Na je aanmelding ontvang je direct je persoonlijke inlognaam en wachtwoord en heb je toegang tot de online leeromgeving van Urban Mom waar de training voor je klaar staat.

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Ja, ik ontvang graag de Urban Mom BalansScan

Kijk snel in je mailbox voor de BalansScan.