Urban Mom

LevelUp / Module8 – Stappen zetten/ Stap3 -Persoonlijk Focus Plan

Schijf je Focus Plan

In deze stap ga je aan de slag met je vervolg stappen. Waar wil je naartoe? Wat wil je bereiken? Wat wil je doen? Wie wil je zijn etc. Pak je Vision Manifest er nogmaals bij en lees deze door. Is dit nog steeds de droom die je hebt voor over 10 jaar of is er iets verandert? 

Je wilt dat je droom in je vision manifest werkelijkheid wordt. Maar door alleen te visualiseren komt die droom niet naar je toe, je zult er wel de juiste stappen voor moeten zetten. En dat doe je door een concreet en haalbaar doel voor jezelf te stellen voor een kortere termijn en daar stappen aan te verbinden en daar ga ik je bij helpen.

Downloads:
Werkboek Focusplan opstellen (Google Document)
Persoonlijk Focusplan

 

Mail je mij je focusplan voor concrete feedback?

Gefeliciteerd!!
Je hebt het programma doorlopen en
dat is wel een schouderklopje èn een traktatie waard!

Door dagelijks naar je Visionboard te kijken, de stappen te volgen van je plan, aandacht te blijven geven aan je verlangens en unieke talenten en drijfveren kan jij alles bereiken waar je maar in gelooft en voor gaat.

Moeder worden veranderd je leven. Er komt een dimensie bij. Je angsten worden vergroot, je onzekerheden duidelijker, je tijd, energie en aandacht meer verdeeld maar je kracht en liefde groeit. Je wordt nog mooier en belangrijker voor deze wereld.

Ik geloof dat je altijd een keuze hebt en met Urban Mom sta ik voor vrouwen die het verschil willen en durven te maken in hun eigen leven en dat van hun kinderen. En jij bent zo’n vrouw. Ik geloof in jou!

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!