Gelukt! 

Je aanvraag voor de 7 verrassend eenvoudige tips is goed doorgekomen. 

Graag vertel ik je kort wat meer over balans. 

Balans draait om aandacht, tijd en energie.

  • Kun je genieten en aandacht geven aan dat wat er nu is?
  • Heb je voldoende tijd om te doen wat je wilt en moet doet?
  • Heb je de energie om te doen wat je wilt doen?

Alles begint met rust. Vanuit rust komen antwoorden, dromen, oplossingen, verandering… Vanuit rust in je agenda en rust in je hoofd, ontstaat ontspanning in je lijf en in je leven. In rust voel je ruimte, dankbaarheid en kun je openstaan voor nieuwe avonturen, nieuwe perspectief en verlangen en vuur weer toelaten in je leven.

Hoe zou het zijn als je het gevoel hebt weer thuis te komen bij jezelf? Dat je rust voelt, ruimte, relaxed bent, een sprankelende energie hebt en lekker in je vel zit? Boek direct een interesse sessie in, om te kijken hoe ik jou kan helpen om je rust terug te vinden en je vuurtje te doen branden.

Graag stel ik mij aan je voor

Deze ambitieuze energieke moeder (39) is gediplomeerd fysiotherapeut, Master of Business Administration en Psychodynamisch coach en trainer. Ik ben gespecialiseerd in individuele ontwikkeling en gezondheidsgerelateerde vraagstukken in combinatie met het opvoeden van kinderen.

In bijna tien jaar heb ik 100+ vrouwen geholpen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling naar meer rust, energie en empowerment om hun doel te vinden en te volgen. Maar bovenal de reis te maken naar zichzelf, wie ze zijn naast de rollen die ze hebben en het werk wat ze doen.

Als kind was ik ervan overtuigd dat ik mensen zou helpen en de wereld zou verbeteren. Ik wilde een jonge moeder zijn en een zakenvrouw met een opgeruimd bureau met een la voor stiften en post-it’s. Mijn droom is uitgekomen!

Ooit werkte ik als jonge ambitieuze manager bij een internationaal bedrijf en verloor mezelf die jaren in werk en gezinsleven en dienstbaar zijn voor anderen. Ik kreeg hulp en ging radicaal een andere richting in en voorkwam een ​​burn-out.
Ik vond mezelf, mijn doel en mijn werkgeluk weer terug. Elke dag laat ik mijn kinderen en de mensen met wie ik werk zien hoe belangrijk het is om je eigen keuzes te maken, goed voor jezelf te zorgen, plezier te hebben in je werk en trots te zijn op wie je bent en wat je doet!

Nina James, Urban Mom

 

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!