Online programma voor moeders die op zoek zijn naar meer rust en balans in hun leven!

 

Over het algemeen heb je het eigenlijk best goed voor elkaar.
Voor de buitenwereld misschien zelfs wel perfect. Je hebt een huis, een baan een gezin…
En toch voel je je niet altijd in balans en gelukkig.

Herken jij je hierin als moeder?

Soms ben ik bang dat ik het overzicht verlies of belangrijke dingen vergeet en daarom probeer ik zo goed mogelijk bij te blijven met alles, zodat ik in control ben.  

Maar er is zoveel dat ik regel en wat er op mij afkomt, dat ik me geleefd voel in plaats van ‘in control’.

Ik doe veel voor anderen (mijn man, mijn kinderen), maar ik heb ook de behoefte om meer in verbinding met mijzelf te zijn.

Soms heb ik het gevoel dat ik er alleen voor sta en dan weet ik gewoon niet waar te beginnen.

Mijn man en ik zijn meer een organisatie dan dat we geliefden zijn, ik mis die intimiteit.

 

 Ik vraag me wel eens af wie ben ik, naast dat ik moeder ben? Wat vind ik nou leuk om te doen en wat wil ik dan? 

Soms voel ik me gewoon geen goede moeder en twijfel of ik wel de juiste keuzes maak.

Dan vraag ik me af of  ik er wel genoeg echt ben voor mijn kinderen. Zeker als ik weer eens mijn geduld verlies, boos word of schreeuw. Ik ben zo niet en ik wil zo niet zijn!

Als ik dan tijd voor mijzelf maak, dan voel ik me schuldig naar de kinderen of de huishoudelijke dingen die ik ook had kunnen doen. 

✓ Ik loop vaak tegen mijzelf aan en in hoe ik de dingen doe. Ik ben nogal een pleaser en perfectionist en daar heb ik steeds meer last van.

✓ De tijd gaat zo snel dat ik wel eens bang ben dat ik bijzondere momenten mis, of niet genoeg bewust meemaak.

“Dankzij dit programma plan ik meer me-time momenten in. Ook het avond ritueel pak ik nu anders aan! Deze training heeft mij, en mijn gezin, in één woord RUST gebracht. Nina, onwijs bedankt voor je advies en fijne energie! Ik ben je zeer dankbaar.”
Lora

“Vlak voor de zomer ben ik met het online traject gestart. En dat is heel goed bevallen. Het is echt van toegevoegde waarde om contact te hebben met Nina, maar ook met andere vrouwen in dezelfde situatie. Nina weet altijd de rake vragen te stellen. Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben. Mijn leven ziet er nu al een stuk evenwichtiger uit en ik heb meer energie.”
Marijke

Jouw wens 

Je droomt van meer rust en balans in je leven, waarbij je minder waarde hecht aan wat anderen ervan vinden. Je vertrouwt op jezelf, je gevoel en jouw keuzes, want je weet dat ze goed zijn.  Je kunt makkelijker loslaten en voelt je meer ontspannen waardoor je geniet van de tijd op je werk, de tijd thuis en de tijd voor jezelf. 
Dit is zoals jij het je had voorgesteld.

Ja?

Dan is ‘t geheim van een Urban Mom een goed programma voor jou. 
Het eindresultaat is meer rust in je hoofd en agenda, een betere balans tussen werk, gezin en jezelf en de juiste focus om ervoor te zorgen dat je in balans bent, sterk in je schoenen staat en het beste uit jezelf en je gezin haalt!

Urban Mom

Hoe werkt het?

Het programma bestaat uit 8 modules. Elke twee weken ontvang je een module zodat je voldoende tijd hebt. Tussen de modules door hebben wij online contact over je inzichten, voortgang, valkuilen of uitdagingen, zodat je altijd een stok achter de deur hebt. Daarnaast krijg je als bonus nog twee persoonlijke coachsessies via skype. In korte tijd heb jij de tools en praktische handvatten in handen van ‘t geheim van een Urban Mom.

Wie ben ik om jou te helpen?

Mijn naam is Nina James en ik ben moeder van drie jonge kinderen. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig coach en organisatietrainer rondom werk-gezin balans. Ik ben afgestudeerd als fysiotherapeut en Bachelor of Health and Business Administration en ik heb de opleidingen tot Professioneel Coach, Mindful wandelcoaching en Holistisch Burn-out behandelen gedaan.
Dagelijks help ik vele ambitieuze moeders (en vaders) offline en online naar een betere balans in hun leven.

Urban Mom

 

 

 

Overzicht van alle modules

Hoe zou het voor je zijn als …

Je niet langer het gevoel hebt dat je overal net tekort schiet of achteraan rent? Maar dat rust ervaart en overzicht hebt.

Jij je niet zoveel aantrekt en druk maakt om wat anderen vinden.
Zodat jij vertrouwt op je intuïtie, doet wat goed voelt en volledig achter je eigen keuzes staat.

Je meer balans, rust en ontspanning ervaart in je (gezins)leven. Omdat je meer rust hebt in je hoofd en agenda en energie in je lijf.

 Je tevreden en gelukkig bent met jezelf en je leven. Omdat je lief en mild bent voor jezelf wanneer dat nodig is en weet hoe je ook goed voor jezelf kunt zorgen.

 Je bewuste en onbewuste keuzes maakt vanuit vertrouwen en overzicht. Want perfectionisme, onrust en angst laat je los en vanuit jouw kwaliteit en kernwaarden neem je beslissingen.

 Je meer verbinding ervaart met jezelf en de mensen om je heen, zoals je partner. Omdat je lekker in je vel zit, dit ook uitstraalt en er weer liefde en intimiteit is. 

Jij meer tijd en aandacht hebt voor jezelf. Zonder schuldgevoel of je verantwoordelijk te voelen voor alles en iedereen om je heen. Je laat het los.

• Rust in je hoofd en agenda.
• Balans tussen werk, gezin, jijzelf.
• Meer aandacht, plezier en genieten in je leven!

“Dit programma geeft je handvatten/ inzicht om beter in balans te blijven en als moeder meer tijd voor jezelf te krijgen. Volgens mij is dat iets waar veel moeders in deze tijd mee worstelen. We willen zoveel tegelijk en moeten zoveel van onszelf en onze omgeving. Het programma  heeft mij nog meer inzicht gegeven in mijzelf en mij bewust gemaakt van de situatie waar ik in zit en de oorzaken daarvan.”
Suzanne

“Het is een mooie training voor moeders die moeite hebben om in balans te blijven door alle rollen en dromen die ze willen vervullen. De training zorgt voor bewustwording en doet je beseffen dat je die rollen ook op een andere manier kunt invullen dan je op dit moment doet. Het voordeel van een training met andere moeders is dat je elkaars situaties herkent en je weet dat je niet de enige bent die worstelt met bepaalde dingen.”
Anne

“De training heeft mij opgeleverd dat ik inzicht heb gekregen in wat mijn kernwaarden zijn en hoe hier naar te leven. Een andere manier van denken en communiceren. Door kleine aanpassingen door te voeren in mijn dagelijkse leven heb ik patronen kunnen doorbreken die mij in vele opzichten helpen een leukere moeder/ vrouw en vriendin te zijn. Ik merk echt dat ik me veel bewuster van zaken ben en daardoor beter kan relativeren in bepaalde situaties.”
Mireille

“Deze training is echt een aanrader! Vooral voor jonge moeders met kinderen in een hectisch leven van werken/ moeder zijn/ sociaal leven hebben en oh ja aandacht voor jezelf. Soms is het gewoon fijn om weer even te kijken waar je staat en of je wel op de juiste weg zit. En als je op deze juiste weg zit, hoe je hier het meeste uit kunt halen voor jezelf.”
Maartje

“Ik vind je een hele prettige en professionele coach. Je stelt mensen echt op hun gemak door ze te laten voelen dat je mag zijn wie je bent en dat je het goed doet wat je doet. Middels jouw uitstraling en manier van coachen weet je mensen weer de juiste richting op te duwen. De persoonlijke aandacht die je geeft terwijl je toch in een groep zit vind ik ook bijzonder prettig. Dit maakt jou echt uniek. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegen gekomen.”
Felice

“Dit programma heeft mij bewust gemaakt waar mijn energiegevers in zitten die mij helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Je krijgt handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden. Ik zou wensen dat veel meer moeder de handvatten kunnen leren en niet meer worstelen maar meer genieten!”
Laura

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik wil hier graag duidelijk in zijn, verandering komt niet vanzelf. Alleen het lezen van de modules maakt nog niet dat je anders in je schoenen staat en meer balans hebt in je leven. Uiteindelijk gaat het erom wat jij met de inzichten doet en dat je keuzes maakt, kleine en grote, elke dag opnieuw. “Doe je wat je deed dan krijg wat je kreeg”. 

Ben je bereid om te investeren in jezelf, in je persoonlijke ontwikkeling, in eigen tijd en in jouw geluk, dan zul je supersnel resultaat ervaren, waar niet alleen jij van profiteert, ook je gezin en de mensen om je heen!

Garantie
Ik geloof sterk in dit programma. De onderdelen hierin hebben mij een complete mindshift opgeleverd. Wanneer jij tijd, focus en aandacht geeft aan dit programma, dan garandeer ik je dat je dezelfde resultaten boekt.
Maar… ben jij onverhoopt niet tevreden, dan mag je binnen twee weken na aankoop annuleren en krijg je van mij het volledige aankoopbedrag terug!

Urban Mom

Veel gestelde vragen

Wat levert dit programma me precies op

Het levert je rust, inzicht, praktische handvatten en meer tijd op. Tijd wat je bewuster besteed aan wat je echt belangrijk vindt. Je leert keuzes te maken die goed voor jou en daarmee voor je gezin zijn. Je zal meer genieten van alle dagelijkse mooie momenten die er zijn en je zal meer grip ervaren. Grip op je agenda, grip op hoe jij je voelt en grip op je (gezins)leven. Niet meer geleefd worden door alles en iedereen om je heen, maar zelf meer ‘in control’ zijn.
Stabiel zijn in een tijd waarin zoveel mogelijk is, er zoveel van ons gevraagd wordt en we zulke hoge verwachtingen van onszelf hebben is een superbelangrijke eigenschap.
– Thuis, op je werk en binnen je relaties.

 

Hoeveel tijd kost dit mij?

Hoeveel tijd je nodig hebt voor dit programma- dat verschilt per persoon. Hoeveel tijd wilt je er aan besteden? 
Ervaar je nu juist een tekort aan tijd voor alles wat je wilt doen, dan is dit programma JUIST iets voor jou. Omdat je keuzes leert te maken, je leert je tijdverslinders te vernietigen en ik geef je handvatten hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd. Dus door nu tijd te investeren in jezelf, levert het je meer tijd op.

Timemanagement is zelfmanagement 😉 Leer jezelf te managen en je wordt efficiënter en effectiever waardoor je meer energie en tijd overhoudt! 

De oefeningen en video’s bekijken en hiermee aan de slag gaan neemt een gemiddelde tijdsinvestering met zich mee van circa 2 uur per week/ 2 weken. Dus denk aan een avond per week/ 2 weken en hier en daar wat denk en voel tijd. Je kan het helemaal zelf indelen, want alles is online te volgen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker. Je kunt ervoor kiezen om in 4 termijnen te betalen. Dan betaal je maandelijks een vast bedrag van €175,-.
Heb je je hier nog vragen over? Mail me gerust info@urbanmom-coaching.nl

 

Hoe lang kan ik erover doen?

Je kunt zolang over de modules doen als je wilt. Maar weet dat dingen niet veranderen, het leven wordt niet rustiger- totdat jij er iets aan doet. Dus raad ik je aan er een vaste tijd voor te reserveren per week zodat je iedere twee weken lekker aan de nieuwe module kan beginnen.
Maar goed, hoe lang- dat mag je zelf bepalen. je houdt altijd toegang tot de materialen, video’s en modules.

Powered by WishList Member - Membership Software

Test nu zelf hoe jouw balans is!

Doe de gratis test en krijg direct inzicht in je balans tussen werk en gezin.
Daarnaast ontvang je nog eens 21 tips om balans te hebben en te houden tussen je werk en gezin!

Het is gelukt. Houd je mailbox in de gaten!

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

Meld je aan en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik heb je aanmelding goed ontvangen en kijk er naar uit je te spreken!

Hierbij meld jij je aan voor deelname aan het programma 'Rust in je hoofd, energie in je lijf'. 

Je ontvangt een mail met daarin meer informatie over de betaling en de start op 10 december.

Ik heb je aanmelding goed ontvang. Check je mailbox voor de eerste informatiemail

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!