Online programma voor ambitieuze moeders
die op zoek zijn naar een gezonde balans tussen werk, gezin en zichzelf! 

 

 

Hoe krijg ik de juiste werk/privé balans?

Over het algemeen heb je het best goed voor elkaar. Voor de buitenwereld misschien zelfs wel perfect. En toch ervaar je een spagaat en het gevoel dat je overal net tekort schiet, hoe hard je je best ook doet. Je wilt een goede balans vinden tussen werk en privé. Maar...
Hoe verdeel je nou je tijd, aandacht en energie over werk, gezien én jezelf?

Jouw wens 

Je droomt van meer rust en balans tussen werk en gezin met voldoende ruimte voor jezelf. Waarbij je minder waarde hecht aan wat anderen vinden. Je vertrouwt op jezelf, je gevoel en jouw keuzes. Je kunt makkelijker loslaten en voelt je meer ontspannen waardoor je geniet van de tijd op je werk, de tijd thuis en de tijd voor jezelf. 
Dit is zoals jij het je het leven had voorgesteld.

JA?

Dan is het programma ‘t geheim van een Urban Mom voor jou gemaakt. Jouw resultaat na het programma: Een gezonde werk/privé balans met aandacht en tijd voor jezelf & rust in je hoofd, agenda en gezinsleven. Je staat stevig in je schoenen en bent trots op jezelf, je gezin en hoe je het maar mooi allemaal doet.

“Het is een mooie training voor moeders die moeite hebben om in balans te blijven door alle rollen en dromen die ze willen vervullen. De training zorgt voor bewustwording en doet je beseffen dat je die rollen ook op een andere manier kunt invullen dan je op dit moment doet. 
Anne

“We willen zoveel tegelijk en moeten zoveel van onszelf en onze omgeving. Volgens mij is dat iets waar veel moeders in deze tijd mee worstelen. Dit programma geeft je handvatten/ inzicht om beter in balans te blijven en als moeder meer tijd voor jezelf te krijgen.”
Suzanne

Hoe werkt het?

  • Acht online modules en twee gratis bonus modules.
  • Elke week toegang tot een nieuwe module.
  • Inloggen op een online omgeving.
  • Korte en overzichtelijke modules.
  • Audio’s, video’s en een pdf werkboek.
  • Online persoonlijke begeleiding van Nina.
  • Onbeperkte tijd toegang tot alle modules op de website.

Wie ben ik om jou te helpen?

Mijn naam is Nina James en ik ben moeder van drie kleine kinderen. Sinds 2012 werk ik als zelfstandig coach en organisatietrainer rondom het verbeteren van de werk en gezin balans nadat ik jarenlang als regiomanager in het bedrijfsleven heb gewerkt. Dagelijks help ik vele ambitieuze moeders (en vaders) offline en online naar een betere werk/privé balans.

Overzicht van alle modules

Stel je voor dat je …

Niet langer het gevoel hebt dat je overal net tekort schiet?  ►  Maar rust ervaart en overzicht hebt.
Meer balans, rust en ontspanning hebt in je (gezins)leven?  ►  Omdat je meer rust hebt in je hoofd en agenda.
Keuzes maakt vanuit vertrouwen en overzicht?  ►  Want perfectionisme, onrust en angst heb je los kunnen laten.
Niets aantrekt van wat anderen vinden?  ►  Omdat jij vertrouwt op je gevoel en volledig achter je keuzes staat.
Die moeder bent waarvan ze zeggen, hoe doet ze dat nou?  ►  Omdat je energie en plezier uitstraalt en het goed voor elkaar hebt.  
Niet meer altijd op de laatste plaats staat in tijd en aandacht?  ►  Omdat je goed voor jezelf zorgt en voor jezelf opkomt.
Meer tijd en aandacht hebt voor jezelf?  ►  Zonder schuldgevoel omdat je makkelijker los kan laten.
Supertrots bent op jezelf?  ►  Want dit is het leven wat je wenst voor je kinderen en je zelf!

Jij bent verantwoordelijk voor je eigen (gezins)geluk.
Wil je iets veranderen in je leven, neem dan zelf de touwtjes!

“Dankzij dit programma plan ik meer me-time momenten in. Ook het avond ritueel pak ik nu anders aan! Deze training heeft mij, en mijn gezin, in één woord RUST gebracht. Nina, onwijs bedankt voor je advies en fijne energie! Ik ben je zeer dankbaar.”
Lora

“Vlak voor de zomer ben ik met het online traject gestart. En dat is heel goed bevallen. Het is echt van toegevoegde waarde om contact te hebben met Nina, maar ook met andere vrouwen in dezelfde situatie. Nina weet altijd de rake vragen te stellen. Ik ben heel blij deze stap gezet te hebben. Mijn leven ziet er nu al een stuk evenwichtiger uit en ik heb meer energie.”
Marijke

“De training heeft mij opgeleverd dat ik inzicht heb gekregen in wat mijn kernwaarden zijn en hoe hier naar te leven. Een andere manier van denken en communiceren. Door kleine aanpassingen door te voeren in mijn dagelijkse leven heb ik patronen kunnen doorbreken die mij in vele opzichten helpen een leukere moeder/ vrouw en vriendin te zijn. Ik merk echt dat ik me veel bewuster van zaken ben en daardoor beter kan relativeren in bepaalde situaties.”
Mireille

“Deze training is echt een aanrader! Vooral voor jonge moeders met kinderen in een hectisch leven van werken/ moeder zijn/ sociaal leven hebben en oh ja aandacht voor jezelf. Soms is het gewoon fijn om weer even te kijken waar je staat en of je wel op de juiste weg zit. En als je op deze juiste weg zit, hoe je hier het meeste uit kunt halen voor jezelf.”
Maartje

“Ik vind je een hele prettige en professionele coach. Je stelt mensen echt op hun gemak door ze te laten voelen dat je mag zijn wie je bent en dat je het goed doet wat je doet. Middels jouw uitstraling en manier van coachen weet je mensen weer de juiste richting op te duwen. De persoonlijke aandacht die je geeft terwijl je toch in een groep zit vind ik ook bijzonder prettig. Dit maakt jou echt uniek. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik jou op mijn pad ben tegen gekomen.”
Felice

“Dit programma heeft mij bewust gemaakt waar mijn energiegevers in zitten die mij helpen in moeilijke en stressvolle momenten de balans te vinden. Echt een training die je alle moeders toewenst. Je krijgt handvatten om de balans te vinden en stappen te zetten om een betere versie van jezelf te worden. Ik zou wensen dat veel meer moeder de handvatten kunnen leren en niet meer worstelen maar meer genieten!”
Laura

LET OP! DIT PROGRAMMA IS NIET VOOR IEDEREEN

Verandering komt niet vanzelf. Alleen het lezen van de modules maakt nog niet dat je anders in je schoenen staat en meer balans hebt in je leven. Het gaat erom wat jij met de inzichten doet en dat je keuzes maakt, kleine en grote, elke dag opnieuw. 

Ben je bereid om te investeren in jezelf, in je persoonlijke ontwikkeling, in eigen tijd en in jouw geluk, dan zul je supersnel resultaat ervaren, waar niet alleen jij van profiteert, ook je gezin en de mensen om je heen!

Garantie
Ik ben ongelooflijk trots op dit programma en weet dat wanneer jij tijd, focus en aandacht geeft aan dit programma en jezelf je heel snel verandering zal merken. Maar… ben jij onverhoopt niet tevreden, dan help ik je om er alles aan te doen, zodat je wel de gewenste resultaten behaalt!

Veel gestelde vragen

Wat levert dit programma me precies op

Het levert je rust, inzicht, praktische handvatten en meer tijd op. Tijd wat je bewuster besteed aan wat je echt belangrijk vindt. Je leert keuzes te maken die goed voor jou en daarmee voor je gezin zijn. Je zal meer genieten van alle dagelijkse mooie momenten die er zijn en je zal meer grip ervaren. Grip op je agenda, grip op hoe jij je voelt en grip op je (gezins)leven. Niet meer geleefd worden door alles en iedereen om je heen, maar zelf meer ‘in control’ zijn.
Stabiel zijn in een tijd waarin zoveel mogelijk is, er zoveel van ons gevraagd wordt en we zulke hoge verwachtingen van onszelf hebben is een superbelangrijke eigenschap.
– Thuis, op je werk en binnen je relaties.

 

Hoeveel tijd kost dit mij?

Hoeveel tijd je nodig hebt voor dit programma- dat verschilt per persoon. Hoeveel tijd wilt je er aan besteden? 
Ervaar je nu juist een tekort aan tijd voor alles wat je wilt doen, dan is dit programma JUIST iets voor jou. Omdat je keuzes leert te maken, je leert je tijdverslinders te vernietigen en ik geef je handvatten hoe je meer gedaan krijgt in minder tijd. Dus door nu tijd te investeren in jezelf, levert het je meer tijd op.

Timemanagement is zelfmanagement 😉 Leer jezelf te managen en je wordt efficiënter en effectiever waardoor je meer energie en tijd overhoudt! 

De oefeningen en video’s bekijken en hiermee aan de slag gaan neemt een gemiddelde tijdsinvestering met zich mee van circa 1 uur per week. Dus denk aan een avond per week en hier en daar wat denk en voel tijd. Je kan het helemaal zelf indelen, want alles is online te volgen. 

Kan ik in termijnen betalen?

Jazeker, want ik vind het belangrijk dat het voor iedere werkende moeder betaalbaar is. Stuur mij een mailtje en we stemmen samen de termijnen en de bedragen af zodat het haalbaar voor je is. Mail me via info@urbanmom-coaching.nl

 

Hoe lang kan ik erover doen?

Je kunt zolang over de modules doen als je wilt. Maar weet dat dingen niet veranderen, het leven wordt niet rustiger- totdat jij er iets aan doet. Dus raad ik je aan er een vaste tijd voor te reserveren per week zodat je iedere twee weken lekker aan de nieuwe module kan beginnen.
Maar goed, hoe lang- dat mag je zelf bepalen. je houdt altijd toegang tot de materialen, video’s en modules.

Alles nog even op een rijtje

Online programma voor ambitieuze moeders met persoonlijke ondersteuning van Nina per module.

Het programma is inclusief een bewerkbaar pdf werkboek, audio-opdrachten en video’s. Afhankelijk van het gekozen pakket kun je gebruik maken van alléén email ondersteuning of ook persoonlijke coaching ernaast via Zoom/ Skype. Het maakt dus niet uit of je in Amsterdam, Groningen of Limburg woont, of dat je op vakantie bent of thuis! Je logt in op een online omgeving en hebt onbeperkte tijd toegang tot de modules.

Twijfel je nog? 

Vind je het lastig om de knoop door te hakken en te kiezen voor jezelf? Of twijfel je of dit is wat je nodig hebt? Neem dan contact met me op zodat we kunnen zien waar je nu tegen aanloopt, wat je behoefte is en of dit programma dan de beste oplossing voor je is. 

9 + 8 =

Powered by WishList Member - Membership Software

Test nu zelf hoe jouw balans is!

Doe de gratis test en krijg direct inzicht in je balans tussen werk en gezin.
Daarnaast ontvang je nog eens 21 tips om balans te hebben en te houden tussen je werk en gezin!

Het is gelukt. Houd je mailbox in de gaten!

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

Meld je aan en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik heb je aanmelding goed ontvangen en kijk er naar uit je te spreken!

Hierbij meld jij je aan voor deelname aan het programma 'Rust in je hoofd, energie in je lijf'. 

Je ontvangt een mail met daarin meer informatie over de betaling en de start op 10 december.

Ik heb je aanmelding goed ontvang. Check je mailbox voor de eerste informatiemail

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!