Je hoeft het niet alleen te doen!

Bespaar jezelf tijd, stress en een ongelukkig gevoel en laat mij je helpen. Je hoeft het niet alleen te doen.
Hulp vragen kan lastig zijn, dat weet ik maar al te goed, we erkennen niet graag dat het niet lekker loopt.
Vooral omdat we vaak wel weten hoe het beter zou kunnen en moeten en wat we wèl en niet zouden moeten doen.
We wachten en hopen dat het vanzelf beter gaat. Maar dat is vaak gewoon niet zo.
Zeker niet in een tijd waarin we makkelijk geleefd worden, er zo veel op ons afkomt en te kiezen valt!

Mag ik je helpen?

Urban Mom

Urban Mom

Voor wie is coaching geschikt?

Voor de ervaren professionals met een jong gezin die graag 1 op 1 gecoacht willen worden op actief en hoog niveau.
Je komt snel tot inzicht, bent bereid om keuzes te maken, in actie te komen en je wilt ervoor gaan!
Geen excuses en niet meer afwachten. Je leeft nu, geniet dan ook nu!

Ik spiegel je, geef je handvatten, daag je uit, trigger en steun je.
Ik ben niet bang om je bij te sturen wanneer ik denk dat je het nodig hebt om anders met de dingen om te gaan.

Via mijn werkgever heb ik een traject aangeboden gekregen na de geboorte van mijn tweede dochter. Het traject heeft mij geleerd dat ik niet de enige moeder ben met bepaalde uitdagingen. Nina laat je nadenken over uitdagingen en geeft waar nodig direct concrete adviezen en tips.
Het directe resultaat na de gesprekken was dat ik rust ervaarde en het gevoel had dat ik weer handvatten had gekregen om uitdagingen op het werk, thuis en privé aan te kunnen. Ik kan iedere moeder adviseren om bij Nina op gesprek te gaan. Door een paar sessies kun je er gelijk weer tegen aan. 
Ik heb Nina als warme, vriendelijk, expert in haar vakgebied, motiverend en rustig ervaren.  Ze is een persoonlijke coach en ondanks dat ik de gesprekken via skype deed, had ik toch het gevoel dat ik bij haar op de bank zat.

Virginia Hop-Kok

EMEA Operations Manager, Deloitte Consulting

Nina is als coach down to earth, ze creëert ruimte om te delen, is eerlijk en luistert oprecht. Ik heb de gesprekken met Nina als erg fijn ervaren.

Tijdens de eerste sessie (nog tijdens mijn bevalverlof) maakte ik me toch best wel druk over hoe  het allemaal zou lopen als ik straks weer zou werken (slaapt hij dan al door, hoe kom ik op tijd op werk, hoe regel ik het met kolven, etc.).  Nina gaf twee fijne inzichten die ik nog steeds toe pas:
• Maak je vooral geen zorgen over wat je niet kan beïnvloeden
• Maak van kolven op je werk een “momentje voor jezelf”

Het resultaat tijdens en na de sessies was MEER RUST IN MIJN HOOFD en een hoop reflectie: hoe goed ik heb, hoe fijn mijn man als vader is, hoe goed we het georganiseerd hebben, dat goed genoeg is, maar vooral: rust hebben / mindful zijn met hoe het nu is en dat dit niet betekent dat het voor altijd zo is 😊.

Er zijn altijd zaken waar je mogelijk (onbewust) mee rondloopt. Het alleen al uitspreken, een frisse blik van iemand met een hoop ervaring of samen reflecteren, kan dan al enorm helpen. Ik zou het iedereen aanraden, mét of zonder “coach-behoefte” 😊

Hinke

35 jaar, Moeder van een zoontje (8 maanden)

Urban Mom

Het programma ‘Het geheim van een Urban Mom’ is een unieke veelomvattende methode die inzicht, praktische tools en handvatten biedt.
Het is de sleutel tot: Rust in je hoofd en agenda, balans tussen carrière en gezin, meer aandacht, plezier en ontspanning en leren leven naar wat jij belangrijk vindt!

Je zit thuis met een burn-out, bent naar huis gestuurd met ‘pieker’ verlof of je voelt je voortdurend gespannen.  Eén op de zeven werknemers krijgt te maken met burn-out gerelateerde klachten.
Het ‘Urban Mom Burn-out’ programma is gebaseerd op het programma ‘Het geheim van een Urban Mom’, Holistisch Burn-out behandelen van Samtosha en op de effectieve en bewezen ‘Mindful Run methode’.

 

Powered by WishList Member - Membership Software

Test nu zelf hoe jouw balans is!

Doe de gratis test en krijg direct inzicht in je balans tussen werk en gezin.
Daarnaast ontvang je nog eens 21 tips om balans te hebben en te houden tussen je werk en gezin!

Het is gelukt. Houd je mailbox in de gaten!

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

Meld je aan en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik heb je aanmelding goed ontvangen en kijk er naar uit je te spreken!

Hierbij meld jij je aan voor deelname aan het programma 'Rust in je hoofd, energie in je lijf'. 

Je ontvangt een mail met daarin meer informatie over de betaling en de start op 10 december.

Ik heb je aanmelding goed ontvang. Check je mailbox voor de eerste informatiemail

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!