Perfectionistisch en
zou je de controle wel wat meer los willen laten?

Je zou graag je perfectionisme en controle wat meer los willen laten en je niet zo schuldig voelen.
Soms voel je je geen goede moeder. Je wilt het wel anders doen, alleen je hebt geen idee hoe, of waar te beginnen!
Het voelt alsof je altijd haast hebt en ergens tekort schiet.

Urban Mom

Hoe zou het zijn als je kan ontspannen zonder je schuldig te voelen?
Dat niet alleen jij trots bent op jezelf en hoe je de dingen doet, maar je gezin ook! Dat je rust hebt en geniet.
Ik ga je helpen hoe je perfectionisme en controle wat meer los kan laten!

 

Je zoekt praktische handvatten hoe je:
– Meer tijd voor jezelf maakt en lekker in je vel zit.
– Schuldgevoel, onrust en controle makkelijker los kan laten.
– Meer kan genieten van alles wat er is.

 

Je wilt je zelfverzekerd, sterk en trots voelen:
– Maar het voelt alsof je jezelf kwijt bent.
– Je maakt je vaak druk om anderen.
– Je twijfelt aan jezelf of je wel de juiste keuzes maakt.

 

Je wil leren hoe jij je:
– Tijd, aandacht en energie kan verdelen over werk, gezin en jezelf.

– Gedachten makkelijker los kan laten en minder piekert.
– Een krachtige en positieve mindset ontwikkelt.

 

“Nina heeft mij letterlijk en figuurlijk dat extra duwtje in de rug gegeven om weer mijn eigen koers te varen. In een dynamisch leven met gezin en drukke baan zag ik mijn eigen prioriteiten niet meer scherp. Met een hoge drang naar perfectionisme en willen presteren op alle vlakken en bij iedereen verloor ik een stukje van mijzelf. Door een coachingstraject in te gaan, leerde ik dat vaker ‘nee’ zeggen tegen een ander ‘ja’ betekende voor mezelf.

Geluk kun je niet afdwingen, maar je kunt er wel bewust voor kiezen. Deze ontwikkeling creëerde een stukje innerlijke rust en gelijk ook frisse energie om nieuwe kansen te pakken. Een nieuw huis, een nieuwe baan en een nieuwe kijk op mezelf. Dankbaar!”

Paula

Marketing

Wie is Urban Mom?

Hoi, ik ben Nina James (1982), moeder van Marie, Sammie en Niklas. Afgestudeerd Psychodynamisch Coach, Bachelor of Science én Fysiotherapeut.

Sinds 2013 heb ik veel vrouwen gecoacht en trainingen gegeven over perfectionisme, keuzes maken, controle loslaten en werk/gezin balans.

Ik ben Energiek, Resultaatgericht, Ervaringsdeskundig én Praktisch ingesteld. Bij mij is het glas altijd halfvol en de wasmand overvol 😉 Meer lezen…

 

 

coach vrouw

Urban Mom

Ben jij een perfectionist?

Ik begeleid ervaren professionals met een jong gezin die graag 1 op 1 gecoacht willen worden op actief en hoog niveau.
Urban Mom’s die, ooit net als ik, tegen hun perfectionisme aanlopen en de touwtjes wat meer los willen laten.
Je komt snel tot inzicht, bent bereid om keuzes te maken, in actie te komen en je wilt ervoor gaan!
Geen excuses en niet meer afwachten. Je leeft nu, doe het dan nu en kijk je kinderen niet groot. Geniet nu van wat er is!

Ik spiegel je, geef je handvatten, daag je uit, trigger je en steun je.
Ik ben niet bang om je bij te sturen wanneer ik denk dat je het nodig hebt om anders met de dingen om te gaan.

Klaar om je perfectionisme los te laten en zelfverzekerd keuzes te maken?

Hoe ziet het coachtraject eruit?

Urban Mom

Mag ik je helpen je perfectionisme los te laten?

Tijd tekort bestaat niet, teveel willen wel.
Alle verandering die je wilt, het begint allemaal bij jou.
Wil jij dat er iets verandert? Dan zul jij die eerste stap moeten zetten. En daar is soms een beetje lef voor nodig.
Wil je eerst een Balans Sessie en daarna besluiten of je een coachtraject aan wilt gaan? Dat kan!
Tijdens de Balans Sessie krijg je inzicht in wat jouw eerste stap moet zijn zijn en welke handvatten je daarbij kunnen helpen.
Vraag nu direct een gratis Balans Sessie aan.

Urban Mom

Ervaringen van andere moeders met het coachtraject

“Mijn doel voor dit traject was beter opkomen voor mijzelf, thuis en op het werk. Maar vooral wilde ik weg van het constant draaien in mijn hoofd, het permanente gevoel van stress. Het traject heeft mij vooral veel duidelijkheid opgeleverd en de kracht om beter voor mijzelf op te komen. 
Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk). Het belangrijkste wat ik meeneem uit dit traject is weten dat ik hèt (werk, familie, omstandigheden) aan kan. “

Moeder van 2 kinderen

Contentmanager

“Nina werkt met een SMART methode. Dus het is duidelijk waar we samen naartoe werken dat vond ik prettig werken.
Ze heeft mij geleerd om geduldig te zijn. Ik ben sneller tevreden met kleine stapjes in de goede richting. Ik heb geleerd om nee te zeggen en aan mijzelf te denken. Ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf en de toekomst. Ze is duidelijk en positief. Na elk gesprek met haar was er op mijn weg weer een lichtpunt waar ik naartoe wilde gaan. Ik ben zeer tevreden over dit traject. Dankzij de coaching van Nina heb ik meer rust in mijn leven gekregen en heb ik een leuke baan gevonden.”

Moeder van 2 kinderen

Redacteur

“Nina is oplossingsgericht, zoekt naar vooruitgang en blijft niet hangen in het (negatieve) verleden. Ik vind het fijn dat je aandacht hebt voor de combinatie ‘moeder zijn-werknemer zijn-jezelf zijn’. Het geeft (mij) vertrouwen dat je zelf ook in die fase zit, dat je deels spreekt vanuit ervaring en dat ik door jouw positionering ook het gevoel krijgt dat ik niet de enige bent.

Nina biedt een goed evenwicht tussen rationele en meer spirituele onderbouwing/oplossingen. En ze biedt een fijne formule van inhoud en theorie naast een open en toegankelijke persoonlijkheid. Het wordt nooit te zwaar en het is ook niet te luchtig om er niets aan te hebben. “

Moeder van 3 kinderen

Zelfstandig ondernemer / Redacteur

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!