Thuiswerken, gezin, schoolwerk, huishouden, partner….
Heb je behoefte aan een adempauze, praktische handvatten of een moment voor jezelf?

 

Je zorgt ervoor dat het je gezin of werkgever aan niets ontbreekt. Maar er blijft weinig tijd, ruimte en energie over voor jezelf.
Je zet jezelf constant op de laatste plaats.

Je voelt je schuldig of egoïstisch als je iets voor jezelf doen en doet daarom liever maar iets nuttigs.

Je weet niet waar te beginnen of wat je kan doen. Je stroomt over en staat constant op ‘aan’.
Je vraagt je af hoe lang je dit gaat volhouden en bent bang om uit te vallen.

Herkenbaar?

Hoe zou het zijn als stress en spanning van je af glijdt?
Je voelt weer ruimte, hebt overzicht en voelt vertrouwen in jezelf en wat de komende weken brengt.

Urban Mom

Ik help je met 1 coachgesprek en geef je praktische handvatten wat je direct helpt om: 

  1. Terug te komen in een fijne energie en flow als je in een dip zit;
  2. Ruimte voor jezelf te maken zonder schuldgevoel;
  3. Goed voor jezelf te zorgen, waardoor je een leuker persoon bent voor jezelf en je gezin;
  4. Meer rust in je hoofd te krijgen, overzicht en vertrouwen

“Nina heeft mij letterlijk en figuurlijk dat extra duwtje in de rug gegeven om weer mijn eigen koers te varen. In een dynamisch leven met gezin en drukke baan zag ik mijn eigen prioriteiten niet meer scherp. Met een hoge drang naar perfectionisme en willen presteren op alle vlakken en bij iedereen verloor ik een stukje van mijzelf. Door een coachtraject in te gaan, leerde ik dat vaker ‘nee’ zeggen tegen een ander ‘ja’ betekende voor mezelf.

Geluk kun je niet afdwingen, maar je kunt er wel bewust voor kiezen. Deze ontwikkeling creëerde een stukje innerlijke rust en gelijk ook frisse energie om nieuwe kansen te pakken.”

Paula

Marketing Director

Nina laat je nadenken over uitdagingen en geeft waar nodig direct concrete adviezen en tips.
Het directe resultaat na de gesprekken was dat ik rust voelde en handvatten had gekregen om uitdagingen op het werk, thuis en privé aan te kunnen. Ik kan iedere moeder adviseren om bij Nina op gesprek te gaan. 

Ik heb Nina als warme, vriendelijk, expert in haar vakgebied, motiverend en rustig ervaren.  Ze is een persoonlijke coach en ondanks dat ik de gesprekken via skype deed, had ik toch het gevoel dat ik bij haar op de bank zat.

Virginia

Operations Manager

Nina is als coach down to earth, ze creëert ruimte om te delen, is eerlijk en luistert oprecht. Het resultaat tijdens en na de sessies was MEER RUST IN MIJN HOOFD en een hoop reflectie. Er zijn altijd zaken waar je mogelijk (onbewust) mee rondloopt. Het alleen al uitspreken, een frisse blik van iemand met een hoop ervaring of samen reflecteren, kan dan al enorm helpen.

Ik zou het iedereen aanraden, mét of zonder “coach-behoefte” 😊

Hinke

HR

Wie is Urban Mom?

Hi, ik ben Nina James, moeder van 3 kinderen en ben als gediplomeerd fysiotherapeut, Master of Business Administration en Psychodynamisch coach van alle markten thuis als het aankomt op persoonlijk,- werk,- opvoeding,- en gezondheid gerelateerde vraagstukken.

De afgelopen jaren heb ik 100+ moeders geholpen naar meer rust, energie, ruimte voor zichzelf, balans, zelfvertrouwen en stappen naar hun dromen en ambities.

Ik heb een bijzondere kijk op hoe je werk/gezin balans creëert als moeder en hoe je jezelf op nr 1 zet zonder schuldgevoel of je gezin tekort te doen.

Deze periode heb ik extra plekken in mijn agenda vrijgemaakt voor moeders die niet zomaar zichzelf of hun werk ‘on hold’ willen zetten en moeite hebben tijd voor zichzelf te maken en stress los te laten. Deze moeders lopen het risico op overbelasting, spanningsklachten of een burn-out. En dat wil ik samen met hun voorkomen!.

Ik ben energiek, resultaatgericht, ervaringsdeskundig, expert binnen mijn vakgebied én praktisch ingesteld. Bij mij is het glas altijd halfvol en de wasmand overvol 😉 Meer lezen…

coach vrouw

Urban Mom

Nu je niet alles meer kan doen wat je deed ter ontspanning moet je naar andere oplossingen zoeken. Coaching kan je helpen om stoom af te blazen, te ontladen en weer nieuwe energie op te doen. Eén tot anderhalf uur helemaal voor jezelf, terwijl je buurvrouw/ man/ oppas even met je kind(eren) naar de speeltuin gaat.

Geef jezelf, je vrouw, vriendin of je werknemer een professioneel coachgesprek cadeau! Daarmee help je haar én jezelf!

Losse coachsessie

  • De sessie is via msTeams, WhatsApp beeld bellen of ‘gewoon’ telefonisch zonder beeld.
  • Een gesprek duurt tussen de 1 en 1,5 uur je ontvangt eventueel nog per mail achteraf handvatten of aanvullende tips specifiek voor jou.
  • Voorafgaand aan de sessie ontvang je een korte vragenlijst waardoor we tijdens het gesprek snel tot de kern kunnen komen, volledig op jouw situatie kunnen focussen en ik alle tijd optimaal aan jou kan besteden om je te helpen. 
  • Betaling geschiedt vooraf en is non-refundable.

Urban Mom

“Nina is oplossingsgericht, zoekt naar vooruitgang en blijft niet hangen in het (negatieve) verleden. Ik vind het fijn dat je aandacht hebt voor de combinatie ‘moeder zijn-werknemer zijn-jezelf zijn’. Het geeft (mij) vertrouwen dat je zelf ook in die fase zit, dat je deels spreekt vanuit ervaring en dat ik door jouw positionering ook het gevoel krijgt dat ik niet de enige bent.

Nina biedt een goed evenwicht tussen rationele en meer spirituele onderbouwing/oplossingen. En ze biedt een fijne formule van inhoud en theorie naast een open en toegankelijke persoonlijkheid. Het wordt nooit te zwaar en het is ook niet te luchtig om er niets aan te hebben. “

Moeder van 3 kinderen

Zelfstandig ondernemer / Redacteur

7 verrassend eenvoudige tips

Ontvang ze direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor de 7 tips!

De Urban Mom Weekplanner

Ontvang de gratis planner direct in je mailbox om vandaag nog mee aan de slag te gaan!

Check je mailbox voor weekplanner in 2 verschillende stylen!

Gratis Urban Mom Balanstest©

Meer balans voor relaxte moeders

-

Met de Urban Mom Balanstest© laat ik je zien wat jouw grootste bottleneck is op dit moment.
 Als je in balans bent dan heb je meer geduld, geniet je en voel je je gelukkig. Na de test ontvang je direct 
3 praktische handvatten!

You have Successfully Subscribed!