Het geheim van een Urban Mom

Hoe vaak drink jij je koffie of thee op terwijl het nog warm is?

Wat maakt het nou toch zo moeilijk om af en toe eens even voor onszelf te kiezen?
Waarom zetten we altijd die ander hoger dan onszelf?
Naar de wc gaan met je hele kinderschare om je heen. Wel honderd keer per dag ‘mama, mama, mama’! Word jij er ook niet soms gewoon gek van?

Wist je dat ruim tweederde van alle moeders zich geregeld afgepeigerd voelt en 1 op 7 werknemers heeft burn-out klachten. Uitval door overbelasting gebeurt echt zoveel meer dan je denkt.

 

Weet jij eigenlijk wat jouw kernwaarden zijn? En sta je wel eens stil bij wat jij je kinderen wil meegeven en doe je dat ook echt?           

Herken je dit? Je bent een tevreden moeder maar…

 • Sinds er kinderen zijn doe je weinig meer echt voor jezelf.
 • Je bent heel goed in timemanagement, maar zou de boel ook wel eens los willen laten.
 • Je doet honderd dingen tegelijk en hebt een soort van constante haast waarbij alles praktisch en efficiënt moet zijn.
 • Je vindt het moeilijk om zaken uit handen te geven en de controle los te laten. Je doet het liever snel en goed zelf.
 • Je loopt tegen bepaalde eigenschappen aan, zoals perfectionisme, in hoe je dingen doet.
 • Het combineren van werk met een gezin valt je zwaarder dan je dacht.
 • Je meet je aan andere ouders en vraagt je af hoe zij het in godsnaam allemaal wél voor elkaar krijgen?

Geniet van je leven zonder je nog langer overspoeld te voelen.

Laat mij je inspireren controle los te laten en krachtige keuzes te maken die goed zijn voor jou en voor je gezin.

Leer in 5 avonden

De kunst van controle en perfectionisme loslaten
Ja zeggen tegen jezelf en nee tegen anderen
Krachtige keuzes maken
Aandachtsmanagement
Prioriteiten stellen
En nog veel meer…

moeders

Als werkende moeder van drie jonge kinderen weet ik hoe het is om alle ballen hoog te willen houden. Gezin, werk, familie, sociaal leven, sporten, uiterlijk… You name it, I want it!

Ik geloof dat wij moeders het onszelf moeilijker maken dan nodig is. Ik vind dat wij meer moeten staan voor onze waarden en krachtige keuzes moeten maken om datgene te bereiken waar we van droomden. Wij stellen het voorbeeld voor onze kinderen en kunnen zo een mooiere wereld maken met oprechte aandacht voor elkaar!

Het is mijn missie om alle moeders de tools in handen te geven om zich happy, relaxt en energiek te voelen én het leven te creëren wat het beste bij hun en bij hun gezin past!

 

Het geheim van een Urban Mom – Groepstraining voor moeders

In deze training voor moeders ga jij intensief aan de slag met jezelf. Je krijgt inzicht in wat jij nodig hebt om succesvol en relaxt alles te combineren wat voor jou er echt toe doet. Je voelt je niet langer overspoeld door alles wat er op je afkomt en moet gebeuren. Je hebt inzicht in je gedachten, je gevoel, gedrag en patronen en neemt beslissingen die bijdragen aan jouw waarden in het (gezins)leven.

Je krijgt meer rust en (zelf)vertrouwen, mooi toch?! Daarnaast gaan we plezier hebben met elkaar, nieuwe inzicht opdoen, lef tonen én gedurfde keuzes maken. Dit zijn mijn voorwaarden voor succes!

Deze exclusieve training wordt gegeven op vijf woensdagavonden van 19.30 uur tot 21.30 uur. De eerstvolgende training start op woensdagavond 30 mei. De vervolgavonden zijn op 6, 13, 20 en 27 juni 2018.

De training wordt gegeven in ‘Het Coachhuis’ aan het Vondelpark.
Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers.

Deze exclusieve training geef ik twee keer per jaar. Het volgende moment zal in oktober 2018 zijn.

Testimonial training en coaching Urban Mom

“Deze training geeft je handvatten/ inzicht om beter in balans te blijven en als moeder meer tijd voor jezelf te krijgen. Volgens mij is dat iets waar veel moeders in deze tijd mee worstelen. We willen zoveel tegelijk en moeten zoveel van onszelf en onze omgeving. De training heeft mij nog meer inzicht gegeven in mijzelf en mij bewust gemaakt van de situatie waar ik in zit en de oorzaken daarvan.”

Anoniem

“Ik vond het een leerzame training waarbij je praktische handvatten krijgt voor de dingen waar je tegen aanloopt in een hectisch leven met kinderen. Een stukje bewustwording creëren, achterhalen wat je kernwaarden zijn om hier vervolgens naar te kunnen gaan leven! Door de training heb ik inzicht gekregen in wat mijn kernwaarden zijn en hoe hier naar te leven. Een andere manier van denken en communiceren. Door kleine aanpassingen door te voeren in mijn dagelijkse leven heb ik patronen kunnen doorbreken die mij in vele opzichten helpen een leukere moeder/ vrouw en vriendin te zijn. Ik merk echt dat ik me veel bewuster van zaken ben en daardoor beter kan relativeren in bepaalde situaties.”

Mireille

“Ik vond de training prettig, gezellig, leerzaam, open, zinvol. Een fijne manier waarin openheid makkelijk was. Veilig en gezellig. Goed luisterend oor, waarin er veel werd teruggekoppeld waar je wat aan hebt. Ik zou deze training aanbevelen aan anderen moeders, omdat het een fijne manier van werken is en je goede dingen terugkoppelt. De juiste woorden weet te vinden.
Ook het samen zijn in een groep vond ik fijn. De openheid van de andere groepsleden. De gesprekken die we hebben gevoerd. Ook veel geleerd van de anderen en veel herkenning wat fijn is dat je weet dat je niet de enige bent.”

Josta

In de training komen de volgende onderwerpen aan bod

 

Over jou en je gezin
Wat vind jij belangrijk voor jezelf, je kinderen en je gezin? Hoe wil je leven en wat wil je meegeven aan je kinderen? Krijg inzicht in wat je echt belangrijk vindt en stel doelen op voor jezelf. Dit is essentieel om prioriteiten te stellen en krachtige keuzes te kunnen maken. Je gaat overzicht creëren in wat er allemaal speelt in je leven en hoe je daarmee om gaat.

Jij vroeger en jij nu
Hoe zag je leven er uit voordat je moeder werd en wat is veranderd? Ben jij veranderd, en hoe kijk je daarna? Het leven is gecompliceerder met een gezin naast je werk. Krijg inzicht in wat je verwachting was bij het hebben van een gezin, hoe de realiteit is en wat je wens is. Je gaat werken aan het realiseren van je gewenste gezinsleven.

Aandachtsmanagement
Welke rollen vervul jij in je gezin, familie en omgeving en hoe zou je de rolverdeling graag zien? Krijg inzicht in keuzemomenten en maak keuzes, ook als ze moeilijk zijn. Hier gaan we aan de slag met het grip krijgen op je aandacht, wat je doet en hoe je dat wil doen.

Controle en perfectionisme
Welke persoonlijke eigenschappen staan je in de weg. In dit onderdeel leer je wat je sterke kanten zijn en je valkuilen en hoe je deze effectief kan inzetten. Ervaar hoe het is om los te laten en wat er dan mogelijk wordt voor jou, je gezin en je relatie.

Mindset
Overtuigingen die belemmerend werken gaan we positief omzetten. Je gaat aan de slag met het opruimen van je blokkades en zet schuld,- en schaamtegevoelens buiten de deur. Leer leven vanuit speelsheid, vrijheid, ontspanning en eigen keuzes.

Eigen koers bepalen 
Jij hebt de regie. Hier ga je ervoor zorgen dat het leven je niet overspoeld of overbelast. Wat er op je afkomt kun jij niet bepalen, wel wat het met je doet en hoe je ermee omgaat. Leer je grenzen te herkennen en bouw veiligheid en zelfbescherming in om ervoor te zorgen dat overbelasting niet op jouw pad komt.

Rust in je hoofd, ontspanning in je lijf
Wat is ontspanning voor jou? Weet jij eigenlijk waar jij behoefte aan hebt? Luister naar de behoefte van je lijf en geef daar aan toe. Vaak weten we wel wat goed voor ons is, maar doen we het niet. Tijd om afspraken met jezelf te maken en je daaraan te houden. En ik ga je daarbij helpen!

Resultaten voor jou na deze training

 • Je weet wat echt belangrijk voor jou is en leeft daarnaar.
 • Je hebt meer energie, ervaart minder stress en geniet en leeft meer in het Hier en Nu.
 • Je kan krachtige keuzes maken die goed zijn voor jou en voor je gezin. Iedereen happy.
 • Vertrouwen, creativiteit en speelsheid zijn in de plaats gekomen van controle en ongezond perfectionisme.
 • Je hebt de tools in handen om werk en gezin relaxter te combineren.
 • Je bent de leukste versie van jezelf en de ontspannen vrouw en moeder die je wilt zijn.

Alles nog even op een rijtje

Groepstraining/ coaching voor moeders, vijf avonden van 19.30 tot 21.30 uur in Amsterdam én een persoonlijk coachgesprek.
Data:
Woensdagavond 30 mei, 6, 13, 20 en 27 juni 2018.

Inclusief een werkboek, koffie, thee en lekkers, huiswerk opdrachten, persoonlijke email en de mogelijkheid tot skype coaching tussen de trainingen door. Ook ontvang je een fijne en persoonlijke goodiebag!

Er is plek voor maximaal 6 vrouwen en jouw investering is €345 inclusief 21% btw en individuele begeleiding tussen de trainingsavonden door.

Wanneer je door omstandigheden een avond niet aanwezig kan zijn zal ik je 1 op 1 coachen tijdens een skype gesprek ter vervanging van de trainingsavond.

moeders

Schrijf je zo snel mogelijk in om verzekerd te zijn van een plek. Heb je vragen over deze training, of twijfel je of het is wat jij nu nodig hebt? Stuur mij een mail en dan neem ik direct contact met je op Hier vind je de Algemene Voorwaarden van Urban Mom.

Garantie

Voor moeders is eigen tijd en ontspanning schaars. Ik herken het dat je ’s avonds op de bank wil hangen en niets hoeft. Daarom moet deze investering in tijd en geld je dubbel en dwars wat opleveren. En dat garandeer ik je.

Ben je onverhoopt niet tevreden met het resultaat na deze training dan bied ik je gratis aanvullend een coachgesprek aan (t.w.v. €125,-) om alsnog je doel te behalen en je wens te vervullen. Als dat geen mooie deal is?

Ja, leer mij het geheim van een Urban Mom!

Vind je het lastig om de knoop door te hakken en echt te kiezen voor jezelf?
Dan is de training juist iets voor jou. Alles wat nu al op je afkomt en van je verwacht wordt zal niet minder worden, sterker nog. Hoe efficiënter jij wordt, hoe drukker je het krijgt.

Dus, wanneer is het tijd voor jou? Wanneer is het moment daar om te investeren in jezelf, je gezin en je toekomst? Nu, of blijf je liever vasthouden aan hoe het altijd gaat? De keuze is aan jou.

Kijk hier voor een overzicht van de Urban Mom agenda.

Testimonial training en coaching Urban Mom

Ik heb nieuwe inzichten opgedaan, verandering in werk en privé waardoor er voor mij een betere balans is gekomen en ik veel lekkerder in mijn vel zit! Ik merk dit ook aan mijn man en kindjes! Ik ben ontzettend blij dat ik deze training mee heb mogen maken. Ik wens je ontzettend veel succes en plezier in alle trainingen die je nog gaat geven. Ik zal je blijven aanraden!

Mireille

“Het is een mooie training voor moeders die moeite hebben om in balans te blijven door alle rollen en dromen die ze willen vervullen. De training zorgt voor bewustwording en doet je beseffen dat je die rollen ook op een andere manier kunt invullen dan je op dit moment doet. Het voordeel van een training met andere moeders is dat je elkaars situaties herkent en je weet dat je niet de enige bent die worstelt met bepaalde dingen.”

Anoniem

“Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk). Het belangrijkste wat ik meeneem uit dit traject is weten dat ik hèt (werk, familie, omstandigheden) aan kan. Voor mijzelf opkomen. Bewust voor mijzelf kiezen en “nee” tegen anderen zeggen.”

Anoniem

Ik schrijf me direct in voor 'het geheim van een urban mom'
Velden met een * zijn verplicht

Ik wil graag meer informatie ontvangen over 'het geheim van een urban mom'
Velden met een * zijn verplicht