Mindful Run voor beginners en gevorderden

5-weekse Mindful Run cursus

Mindful Run is een combinatie van hardlopen, mindfulness en ademhalingstechnieken.

5- weekse Mindful Run cursus. 5 trainingen van 1,5 uur per week. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Is Mindful Run iets voor jou?

We leven in een wereld waarin alles snel gaat, veel binnen handbereik is en we vaak niets willen missen!

We werken hard, we werken veel, we willen veel en we doen veel. Voortduren staan we op ‘aan’ en zelden gaan we echt even op ‘uit’. Kinderen vragen veel aandacht en die willen we graag geven, maar die zelfde aandacht willen we ook aan onze partner, vrienden, werk en natuurlijk aan onszelf geven! We leven vaak erg serieus, hoogste tijd dus voor wat ontspanning en fun!

Wat is Mindful Run?

Mindful run is dus een combinatie tussen hardlopen, mindfulness en ademhalingstechnieken. Bij Mindful Run gaat het om inspanning én ontspanning. Er is aandacht voor looptechniek, ademhaling en lopen in het hier en nu.

Veel mensen ademen niet op de juiste manier. Dit heeft, vaak ongemerkt, een groot effect op je gezondheid en je dagelijks leven en kan een stuk bewuster en efficiënter.
Adem jezelf gezond en combineer dit met lekker hardlopen, buitenspelen, yoga oefeningen, core oefeningen en mindfulness. Je zult merken dat doordat je meer bewust bent van je lijf, je bewegingen en je omgeving je meer plezier krijgt in het sporten en de kans op blessures verkleint.

Iedere week staat er een ander thema op het programma. Binnen dat thema krijg je nieuwe inzichten en praktische oefeningen aangereikt. De technieken die je leert tijdens de cursus kun je ook heel goed toepassen in je dagelijkse leven. De oefeningen die we doen zijn gericht op het mentaal en fysiek sterker worden. Dus door mindfulness met (hard)lopen te combineren ontspannen we, maar met beide benen op de grond! En naast dat het lekker is om samen te sporten is deze ook heel leuk!
De afstand die tijdens de cursus gelopen wordt ligt (niet aaneengesloten) rond de 3 kilometer en bevat tussendoor diverse oefeningen.

 

Wil jij…

…Werken aan je conditie en je spieren versterken?
…Leren hoe je kunt ontspannen door mindfulness toe te passen?
…Meer leren over verschillende ademhalingstechnieken?
…Plezier hebben en ontspannen hardlopen of starten met hardlopen?
…Samen met anderen buiten sporten en nieuwe technieken leren?

Doe dan mee aan de 5-weekse cursus en schrijf hier je direct in.

Mindful Run Clinic

Kennismakingsclinic
Er staat nog geen nieuwe clinic op de planning.

5-weekse cursus 2018

Start: Dinsdagavond 10 april 19.30 – 21.00 uur
Vervolgdata: 17 april, 24 april, 15 mei en 22 mei.
Locatie: Rembrandtpark, Amsterdam
Verzamelen voor ‘de Huiskamer van Rembrandt’.
(Let op: Nog 1 plaats beschikbaar!)

Start: Vrijdagochtend 25 mei. 
Vervolgdata:
Locatie: Vondelpark, Amsterdam.
Verzamelen voor ‘de Vondeltuin’, aan de Amstelveense weg.

Start: Maandagavond 28 mei. Van 19.30 uur tot 21.00 uur.
Vervolgdata:
Locatie: Sloterpark, Amsterdam.
Verzamelen voor Hotel Buiten, Th.J. Lammerslaan 3.

 

Cursusgeld en IKB

De kosten voor de 5-weekse cursus bedragen €95,- inclusief 21% BTW voor particulieren.
Heb je op je werk een Individueel Keuze Budget (ook wel bekend als IKB) dan kun je deze aanwenden voor de cursus. Er komt dan nog 21% BTW bij op de factuur. Het cursus bedrag is dan € 114,95. Je dient de factuur in op je werk en kunt de kosten declareren.

Wil je liever één op één de 5-weekse cursus volgen dan is dat ook mogelijk. We bepalen samen de dag en het tijdstip en eventuele aanvullende thema’s passende bij jou en de cursus. Het volgen van een Mindful Run één op één 1 is inclusief persoonlijke begeleiding en coaching tijdens de les en tussen de lessen door per app, email en of telefoon en bedraagt €285,- voor 5 weken inclusief 21% btw.

Mindful run op het werk

De 5-weekse Mindful run cursus is ook heel geschikt om voor, tijdens, of na het werk met collega’s te volgen. Ik kom dan naar jullie toe op het door jullie gekozen tijdstip en dag. We kunnen ervoor kiezen om te gaan hardlopen (zweten) of te wandelen (niet-zweten). Mindful run zorgt ervoor dat je een betere focus hebt en daardoor effectiever je werk kan uitvoeren en dat je beter om kan gaan met stress.Wil je meer weten?

Meer informatie

Twijfel je of de cursus iets voor jou is. Bel of mail mij gerust voor meer informatie. Wil je meer weten over Mindful Run in het algemeen, video’s bekijken of weten wat andere zeggen over de cursus? Kijk dan op de site van Mindfulrun.nl of ga naar de facebookpagina.

EHBO
Ik ben in het bezit van een EHBO diploma.

EIGEN RISICO
Deelname aan de cursus en de clinic is op eigen risico.

Je bent een geweldige coach en persoon. Ik ga jou en onze avonden enorm missen.
De mindful run cursus is voorbij gevlogen! Wat was het leuk, ontspannen en inspirerend. Ik heb enorm genoten van onze gesprekken, de leuke oefeningen, genieten van het hier en nu, mediteren bij de eendjes! Dank je wel voor de nieuwe inzichten, je liefdevolle en vakkundige begeleiding! Zeker een aanrader voor iedereen die in deze drukke tijden even wil stil staan bij het nu!”

Rianne

Campus recruiter

Ik kan er weer tegenaan! 
Je sleurde me uit mijn geliefde bed, door sneeuw en zon. Liet me zien en voelen dat ik m’n mond best eens kan houden. Liet me in de schoolvakantie een kind meenemen (dat je zeer welkom ontving met traktatie en al). Ik adem in en uit, ren weer en heb een leuk groepje hardloopvriendinnen ontmoet!

Shirley Brandeis

Journalist

Ik kan iedereen jouw Mindful run cursus aanraden!
Vijf vrijdagen zijn voor mij heerlijk ontspannen begonnen in het Vondelpark en Rembrandtpark van Amsterdam. Alsof we alle jaargetijden in die ochtenden hebben mogen ervaren, met reflectie, stilte, lol, inspanning en – zo nu en dan erg lachwekkende – oefeningen. Ik heb genoten van de zorgvuldige en liefdevolle begeleiding van Nina en ik merk dat ik sinds mijn kennismaking met Mindful Run echt op een andere manier ben gaan lopen. Met nog meer bewustzijn en plezier!

Anne-Mieke

Organisatie adviseur

Ja, ik wil mij opgeven voor de 5-weekse Mindful run cursus!

Geef hieronder je naam en emailadres op en geef bij bericht aan voor welke cursus jij je wilt opgeven. Je ontvangt binnen twee werkdagen bericht van mij over je deelname.

12 + 11 =