Aanbevelingen

Benieuwd naar wat anderen zeggen over de coaching, trainingen, Mindful run cursus en over mij? Je leest het in de verschillende aanbevelingen.
De vrouwen met wie ik werk zijn vaak al een tijd onrustig, niet happy, of hebben het gevoel dat er meer te halen valt. Het zijn vrouwen die werken, gewerkt hebben of weer willen werken. Ze willen voor zichzelf kiezen, naast hun gezin en sociaal leven. Ze willen zich blijven ontwikkelen en trots zijn op wie ze zijn, wat ze doen en hoe ze het doen. Samen zorgen we ervoor dat ze hun coachdoel behalen en tevreden, energiek en sterk in het (gezins)leven staan.

Aanbeveling Mindful run Amsterdam

Mindful run cursus – Mijn belangrijkste les van Nina James: ga lekker buiten spelen!
Heerlijk genieten van de stadse natuur en allerlei tips om meer mindful in het leven te staan.

Anke

Vastgoed adviseur, Royal Flora Holland

Persoonlijk coachtraject – Lifecoaching en balans tussen werk en gezin – Ik heb het traject als prettig, veilig en uitdagend ervaren. Een echte eye-opener!
Mijn doel voor dit traject was beter opkomen voor mijzelf, thuis en op het werk. Maar vooral wilde ik weg van het constant draaien in mijn hoofd, het permanente gevoel van stress. Ik wilde graag tot mijzelf komen en ook voor mijzelf doelen stellen. Ik wilde graag van het ‘hier en nu’ genieten. Het traject heeft mij vooral veel duidelijkheid opgeleverd en de sterkte om beter voor mijzelf op te komen. Ik weet nu wat dit jaar mijn focus krijgt: balans, innerlijke vrede en persoonlijke groei.
Jij was mijn spiegel. Ik heb waardering ervaren door jou en steun. Je was eerlijk, uitdagend en open. Je hebt mij geholpen om antwoorden te vinden. Ik waardeer je eerlijkheid, je directe aanpak, je lieve worden, you being you (moeilijk om uit te leggen), your hugs (letterlijk). Het belangrijkste wat ik meeneem uit dit traject is weten dat ik hèt (werk, familie, omstandigheden) aan kan. Voor mijzelf opkomen. Bewust voor mijzelf kiezen en “nee” tegen anderen zeggen.

Anoniem

Contentmanager - moeder van twee kinderen

Mindful run cursus  Je bent een geweldige coach en persoon. Ik ga jou en onze avonden enorm missen.

De mindful run cursus is voorbij gevlogen! Wat was het leuk, ontspannen en inspirerend. Ik heb enorm genoten van onze gesprekken, de leuke oefeningen, genieten van het hier en nu, mediteren bij de eendjes! Dank je wel voor de nieuwe inzichten, je liefdevolle en vakkundige begeleiding! Zeker een aanrader voor iedereen die in deze drukke tijden even wil stil staan bij het nu!”

Rianne

Campus recruiter

5-weekse Mindrul run cursus Ik kan er weer tegenaan! 
Je sleurde me uit mijn geliefde bed, door sneeuw en zon. Liet me zien en voelen dat ik m’n mond best eens kan houden. Liet me in de schoolvakantie een kind meenemen (dat je zeer welkom ontving met traktatie en al). Ik adem in en uit, ren weer en heb een leuk groepje hardloopvriendinnen ontmoet!

Shirley Brandeis

Journalist

Workshop Geef jezelf een Relaxember. Ik vond het een hele relaxte, gezellige avond. Wat deed je het leuk!

Het was een gezellige, leuke avond waar het over dingen ging die je niet elke dag met iedereen bespreekt, maar wat in de prettige sfeer van de avond fijn en soms ook verhelderend was (iedereen, zelfs prachtige leuke vrouwen hebben wel eens last van dat vervelende stemmetje dat ervoor zorgt dat je je onzeker kunt voelen).
Ik vond het Eisenhower model een nuttig model dat ik zeker in mijn achterhoofd ga houden op momenten dat ik even overloop. Het zorgt voor overzicht en met behulp van het model is het makkelijker om prioriteiten te stellen.

Maartje

Docent

5-weekse Mindful Run cursus Ik kan iedereen de/jouw Mindful Run cursus aanraden.

Dank je wel voor de vijf ontspannen en leuke vrijdagochtendtrainingen Nina! Ik heb genoten van het samen buiten zijn, lopen, kletsen, mediteren en heerlijk lachen! Dank je wel voor je liefdevolle, zorgvuldige en kundige begeleiding!

Anne-Mieke

Organisatieadviseur - teamcoach - trainer , Semmeling Advies

Workshop Geef jezelf een Relaxember. Leuk dat je de avond zo persoonlijk maakte. Sommige dingen zetten echt aan tot denken!

Als je goed je lijst bijhoudt en er het in het Eisenhower model zet, valt de drukte/stress wel mee.

Birgit

Creative Project Manager

Persoonlijk coachtraject – Carrière en life coaching. Er waren veel dingen die ik wilde veranderen aan mijzelf en de situatie waarin ik zat. Ik wist niet waar ik moest beginnen. Nina heeft mij geholpen om dit stap voor stap te doen.

Ze werkt met een SMART methode. Dus het is duidelijk waar we samen naartoe werken dat vond ik prettig werken.
Ze heeft mij geleerd om geduldig te zijn. Ik ben sneller tevreden met kleine stapjes in de goede richting. Ik heb geleerd om nee te zeggen en aan mijzelf te denken. Ze heeft mij geleerd om vertrouwen te hebben in mijzelf en de toekomst. Ze is duidelijk en positief. Na elk gesprek met haar was er op mijn weg weer een lichtpunt waar ik naartoe wilde gaan.

Ik ben zeer tevreden over dit traject. Natuurlijk zijn er nog steeds dingen die ik wil veranderen. Maar dankzij de coaching van Nina heb ik meer rust in mijn leven gekregen en heb ik een leuke baan gevonden.

Anoniem

Persoonlijk coachtraject – Lifecoaching. Nina is een doortastende coach!

Ze luistert met warme aandacht en wil graag vanuit een oprechtheid weten wat er precies bij je speelt. Dit zorgde ervoor dat ik helder kreeg waar het voor mij nou werkelijk om ging. Wat ik werkelijk voel, vind en wil. Ik heb bij Nina ook echt mezelf kunnen laten zien waardoor ik nieuwe inzichten heb opgedaan en mezelf beter heb leren kennen. Hierdoor heb ik ook concrete stappen kunnen zetten. Heel waardevol! Dank je wel Nina!

Maaike Jongbloed

Talentencoach, Jongbloed coaching

Persoonlijk coachtraject – lifecoaching. Bedankt Nina voor de coachsessies!

Je hebt me bewust gemaakt van een aantal belangrijke punten, waar meteen aan gewerkt kon worden. Je prettige manier van overkomen, maakte dat er meteen een goede sfeer was waarin alles gezegd kon worden. Daarnaast was duidelijk merkbaar dat je over gedegen kennis beschikt en daar goed gebruik van weet te maken.

Astrid Reijmers

Kindercoach, De Novo coaching